Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Medische matrassen

Een medisch matras die niet alleen drukverlagend werkt, maar ook nog eens lekker slaapt! Dat is wat je wilt. Godu-slapen.nl biedt zulke matrassen. Als je door ziekte of door ouderdom veel op bed moet liggen dan is het belang van een zeer goed drukverlagend matras groot. Dan is het ook belangrijk dat een matras zorgt voor een goede nachtrust, maar ook voor een uitstekend ligcomfort.

Eigenschappen van een medisch matras

Een medisch matras moet voorzien zijn van een aantal belangrijke eigenschappen. In de eerste plaats moet een medisch matras zorgen voor voldoende drukverlaging. Dit helpt ook om rugklachten te voorkomen. Daarnaast is een goede ventilatie belangrijk. Zo biedt het matras wat verkoeling in de zomer en is het lekker warm in de winter. Zo slaap je gedurende het hele jaar heerlijk.
Daarnaast moet een matras anti-allergische eigenschappen hebben zodat je geen last krijgt van huisstofmijt of andere allergieën.

Wanneer je langdurig op bed moet blijven liggen dan kun je het beste een anti decubitus matras nemen. Hiermee voorkom je doorligging.

Een medisch matras kopen bij godu-slapen.nl

Bij Godu-slapen.nl koop je medische matrassen van een hoogwaardige kwaliteit. De medische matrassen uit ons assortiment zijn voorzien van een CE-label voor medische producten klasse 1 en zijn daarmee goedgekeurd volgens 93/42/EEG. We leveren medische matrassen in verschillende maten en ze worden gratis geleverd in heel Nederland en België. Wil je meer informatie over een matras of wil je graag advies. Neem dan contact op met de klantenservice van godu-slapen.nl.