Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Betaling

Je kunt jouw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDeal

Met iDEAL kunt je je bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


Overboeking

Indien je kiest voor overboeking, kun je het bedrag overmaken onder vermelding van het bestelnummer naar:

Rekeningnummer (IBAN): NL04 KNAB 0256831874

Ten name van: Godu BV


Achteraf betalen met Klarna inclusief kopersbescherming


Je kunt kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Hierbij ontvangt je eerst je bestelling, waarna je de factuur binnen 14 dagen dient te voldoen aan Klarna. Wij werken samen met Klarna om achteraf betaling mogelijk te maken. Als je kiest voor achteraf betaling, krijg je een factuur van Klarna.

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?  

Wanneer je kiest voor achteraf betaling in het bestelvenster, wordt gevraagd om een aantal van jouw gegevens. Aan de hand van deze gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om achteraf te betalen. Wanneer je achteraf betaling goedgekeurd wordt, ontvangt je je bestelde artikel(en) thuis en de Klarna-factuur via e-mail. Je krijgt 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen.

Let op! Matrassen en boxsprings maken wij op maat en worden met ons transportbedrijf geleverd. Wij proberen deze binnen 1-10 werkdagen na jouw bestelling te bezorgen. Hierdoor kan het voorkomen dat je na levering direct de factuur dient te betalen aan Klarna.

Lukt het bestellen via de betaalmethode Klarna niet?

Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. In verband met je privacy, communiceert Klarna de reden van de afwijzing niet met ons. Als je wilt weten waarom jouw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna via telefoonnummer 020 80 82 852. Leveringen naar België kunnen helaas niet betaald worden met Klarna.


Bancontact / Mister cash (BE)

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwt, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL. Voor meer informatie zie www.giropay.de. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.


PayPal

PayPal is een gratis onlinebetaalservice waarmee je veilig jouw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en je kunt jouw account eenvoudig aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als je ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@godu365.nl om de betaling aan te richten. Voor deze betaalmethode vragen we een extra toeslag van 2%.


Creditcard

Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Mollie. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf. De creditcards die je kunt gebruiken zijn:

  • Mastercard
  • Visa

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.