Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Verzending & Levering

Wij leveren alle producten naar Nederland en België. Houd er rekening mee dat het per product afhankelijk is wat de levertijd is. Grote pakketten, zoals matrassen en boxsprings, worden door een transporteur bij je thuisbezorgd. Andere pakketten, zoals dekbedden en kussen, worden geleverd via een pakketdienst. Hiervoor ontvang je een Track & Trace code in je mail zodat je kunt zien wanneer jouw pakket wordt bezorgd. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de levertijd van een product.
Geef bij vragen of een bestelling altijd een telefoonnummer op waarop je goed bereikbaar bent, zodat wij of de transporteur je goed kunnen bereiken mocht dit nodig zijn.


Verzendkosten Nederland

Afhalen fabriek in Zutphen         Gratis
Bestellingen t/m € 98,-               € 5,95
Bestellingen boven  € 98,-         Gratis
Waddeneilanden                         Op aanvraag


Verzendkosten België

Bestellingen t/m € 159                € 16,95
Bestellingen boven € 159           Gratis

Let op: Omdat onze transporteur alleen komt wordt jouw bestelling altijd bij de eerste voordeur op de begane grond afgeleverd.


Levertijden

Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Het is echter wel product afhankelijk wat levertijd is. Onze matrassen, bedden en overige zaken worden in Nederland geproduceerd en worden op ware grote bij jouw thuis afgeleverd, in een goede, stevige verpakking. Het voordeel hiervan is dat het product gelijk kan worden gebruikt. Omdat het zulke grote pakketten betreft, kunnen deze niet met elke willekeurige pakketdienst verzonden worden. Wij werken met XXL pakket, een transportbedrijf die de bezorging tot in de puntjes voor je verzorgt. 


XXL pakket

Heb je een vraag over jouw zending en/of wil je de datum aanpassen van de levering? Neem dan contact op met xxlpakket.nl


Oude Matrassen

Je dient zelf voor de afvoer van je huidige/oude matras te zorgen, deze kunnen wij helaas niet voor je meenemen.