Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Ruilen of Retourneren

Bij godu-slapen.nl heb je 30 dagen zichttermijn om te beslissen of je het product al dan niet wilt houden. Je kunt een product binnen 30 dagen retourneren in de originele fabrieksverpakking. Voor het retourneren van producten gelden de volgende regels:

Matrassen

  • Matrassen mogen binnen 30 dagen worden geretourneerd in dezelfde verpakking als waarin het bezorgd is.
  • Retour te zenden matrassen dienen onbeschadigd en schoon te zijn. Bij terugkomst in ons magazijn worden deze door ons beoordeeld op gebruikerssporen, vlekken en beschadigingen. Indien het product beschadigd, vuil, incompleet of gebruikt is, zal het aankoopbedrag niet worden vergoed. 
  • Alle 'matrassen op maat', dit zijn de matrassen die speciaal voor jou gemaakt zijn, mogen niet worden geretourneerd. Deze zijn conform 10.8 Algemene Voorwaarden uitgesloten van het herroepingsrecht.
  • In overleg kunnen retourzendingen bij jou thuis worden opgehaald. Hiervoor zullen kosten in rekening worden gebracht.


Kosten retour halen matras

De kosten voor het retour halen van een matras binnen Nederland zijn € 48,-
De kosten voor het retour halen van een matras binnen België zijn € 73,-


Kussen en bedtextiel

  • Kussen en bedtextiel mogen binnen 30 dagen worden geretourneerd in de originele fabrieksverpakking.
  • Retour te zenden kussens en bedtextiel dienen ongebruikt, onbeschadigd en schoon te zijn. Bij terugkomst in ons magazijn worden deze door ons beoordeeld op gebruikerssporen, vlekken en beschadigingen. Indien het product beschadigd, vuil, incompleet of gebruikt is, zal het aankoopbedrag niet worden vergoed.
  • Kussens en bedtextiel kan worden geretourneerd via een pakketdienst. Het retouradres ontvang je bij je bestellen. Retourneren is geheel gratis!


Retourneren

Producten kun je binnen 30 dagen retourneren aan ons magazijn. Het retouradres ontvang je direct na ontvangst van je bestelling. Het retourneren van producten die via een pakketdienst worden geleverd is geheel gratis.
Grote verpakkingen die via XXL pakket worden geleverd, kunnen in overleg door hen bij jouw thuis worden afgehaald. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.
Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. 

Het retour te zenden product dient in een onbeschadigde, onveranderde en originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, schoon, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Indien het product beschadigd, vuil, incompleet of gebruikt is, zal het aankoopbedrag niet worden vergoed.