Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bremafa Brema Lattenbodem 130 x 200 cm

Omschrijving Bremafa Brema Lattenbodem 130 x 200 cm

Iedereen is gebaat bij een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat een bed lekker slaapt. Een bedbodem bepaalt voor het grootste deel het comfort, omdat deze ondersteuning biedt aan het matras. Een goed lattenbodem draagt bij aan het behoud van je matras. Kies daarom bijvoorbeeld voor de Bremafa Brema lattenbodem, gemaakt van beukenhout. 

Optimale ondersteuning: de Brema Bremafa lattenbodem bestaat uit 28 latten, beide zijden van de bodem hebben 14 stuks. Deze lattenbodem heeft een apart instelbare middenzone die verstevigd is met dubbele latten, zo is het matras naar wens in te stellen. De Brema Bremafa lattenbodem is gemaakt van beukenhout. Het beukenhout is meervoudig verlijmd en de kantelbare rubberen koppen waarin de latten zijn opgehangen zorgen voor nog meer extra zekerheid.

Vele opties: Deze Brema lattenbodem is verkrijgbaar in drie verschillende opties. Dat zijn de vlakke uitvoering, een handmatig verstelbare lattenbodem en de elektrisch verstelbare lattenbodem. Bij de handmatig verstelbare bodem en de elektrische bodem zijn het hoofd- en voeteneinde verstelbaar. De elektrische variant heeft ook nog extra neksteun. Omdat het matras naar wens in te stellen is wordt uw comfort gegarandeerd.

Schouderzone: Wat deze lattenbodem bijzonder maakt is dat er een speciale schouderzone in de bodem zit. Deze schouderzone zorgt voor extra ondersteuning van de schouders naast de extra ondersteuning van de middenzone. De beukenhouten bodem is de ideale basis voor een goede nachtrust en versterkt de kwaliteiten van het matras. 

Kenmerken Bremafa Brema lattenbodem

 • De Brema lattenbodem van Bremafa is gemaakt van beukenhout
 • De lattenbodem bestaat uit 28 latten, 2 x 14 stuks
 • De Brema lattenbodem is verkrijgbaar in 3 uitvoering; vlak, handmatig verstelbaar en elektrisch verstelbaar
 • Er zit een speciale schouderzone in de bodem wat voor extra ondersteuning aan de schouders zorgt
 • De beukenhouten bodem is meervoudig verlijmd en opgehangen in rubberen kappen, dat zorgt voor extra stabiliteit. 

Specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  130 cm
 • Merk
  Bremafa