Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bremafa Bonnell Kindermatras Bambi 150 x 70 cm

Omschrijving Bremafa Bonnell Kindermatras Bambi 150 x 70 cm

Een fijne slaapomgeving en een goede nachtrust is erg belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Evenals een gezonde en schone omgeving. Bremafa draagt graag bij aan een optimale slaapomgeving van je kindje, door de fantastische anti-allergische kindermatrassen collectie! Het Bambi kindermatras is uitermate geschikt voor een goede en gezonde nachtrust en heeft een optimaal comfort.

Anti-allergische eigenschappen: Het Bambi kindermatras is voorzien van een met Dioleen doorgestikte hoes, hierdoor is het matras uitermate anti-allergisch! De hoes is eenvoudig afritsbaar en mag gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden. Zo wordt huisstofmijt gedood en tegengegaan, wat ervoor zorgt dat je kindje lekker kan slapen en uitgerust wakker kan worden zonder last van vervelende allergieën.

Bonell matras: Het Bambi matras uit de kindercollectie van Bremafa is een bonell uitgevoerd matras. Bonell zorgt voor een optimale stevigheid en elasticiteit en heeft een goed ventilerend vermogen. Zo blijft het matras lang fris en is een teveel aan warmte en klam wakker worden ook verleden tijd. Het matras biedt een optimale ondersteuning aan het lichaam en zorgt voor een goede slaaphouding. 

13 cm dik: De hoes van het Bambi kindermatras is wit van kleur en is doorgestikt in een vakken patroon. Het matras heeft een dikte van ongeveer 13 cm en is verkrijgbaar in 5 verschillende maatvoeringen. Het matras is hierdoor voor vrijwel alle kinderbedden geschikt. Goed slapen en fris wakker worden om weer een dag te leren, ontwikkelen, spelen en groeien!   

Kenmerken Bremafa Bambi kindermatras

 • De Bambi kindermatras is een bonell uitgevoerde matras
 • Het matras is voorzien van een witte stretchhoes
 • De hoes is met dioleen doorgestikt wat de matras anti-allergisch maakt
 • De hoes is afritsbaar en kan gewassen worden tot maximaal 60 graden
 • De matras is ca. 13 cm dik

Bremafa Bambi kindermatras is verkrijgbaar in de formaten

Over Bremafa

Bremafa; een beddenfabrikant en al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Bremafa staat voor BREdase Matrassen Fabriek en is in 1978 opgericht.

Een groot assortiment

Bremafa heeft het grootste assortiment aan slaapproducten van de BeNeLux. Het assortiment bestaat uit boxsprings, lattenbodems, matrassen, hockers, nachtkastjes, kussens, moltons, hoeslakens, dekbedden, stapelbedden, en nog veel meer.

Topkwaliteit

Bremafa levert uitsluitend artikelen die in Duitsland onder zeer strenge eisen zijn vervaardig. Daarmee weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in handen hebt, zodat jij niet alleen lekker, maar ook gezond kunt slapen. Daarnaast zijn ze één van de eerste fabrikanten die een nieuwe lijmtechniek gebruikt voor de matrassen. De matrassen worden namelijk gelijmd op waterbasis. Hiermee zijn alle matrassen CFK-vrij geproduceerd.

Groen en milieuvriendelijk

Onze kinderen en kleinkinderen moeten ook nog van deze aarde kunnen genieten. Daarom kiest Bremafa ervoor om uitsluitend met duurzame materialen te werken. Een groot aantal keurmerken laat dat zien en elk jaar weer leveren de medewerkers de grootst mogelijke inspanning om die keurmerken te behouden.

Niet alleen in Nederland

Niet alleen in Nederland is Bremafa een begrijp. Ook in het buitenland is het assortiment van Bremafa ontdekt. In winkels, vakantieparken, hotels, B&B’s in België, Duitsland, Spanje, Zwitserland en Frankrijk vind je producten uit het assortiment van Bremafa.

Specificaties

 • Lengte
  150 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Bremafa