Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Bremafa Kindermatras Snoopy polyether SG 30 110 x 55 cm

Omschrijving Bremafa Kindermatras Snoopy polyether SG 30 110 x 55 cm

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor de ontwikkeling en het groeien van je kindje. Ook schoon en gezond slapen is belangrijk om een fijne slaapomgeving te kunnen garanderen. Daar is het Bremafa Snoopy kindermatras uitermate geschikt voor! Dit kindermatras heeft een heerlijk ligcomfort, is anti-allergisch en voelt zacht aan. Zo kan je kindje heerlijk slapen en vol energie wakker worden.

Polyether vulling: Het Snoopy kindermatras van Bremafa is gevuld met een Polyether vulling. Polyether is een stevig schuimsoort en heeft een lange levensduur. Het matras is heerlijk comfortabel, uitermate duurzaam en veerkrachtig. SG staat voor soortgelijk gewicht. Dat houdt in dat het Snoopy matras met bijvoorbeeld de SG 30 indicatie, schuim bevat dat 30 kg per kubieke meter weegt. 

Afritsbare hoes: De hoes van het Snoopy matras is met Dioleen doorgestikt, wat zorgt voor een anti-allergisch matras. Zo is je kindje beschermd tegen onder andere huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Dat is wel zo fijn slapen! De hoes is makkelijk afritsbaar en mag gewassen worden op een temperatuur van 60 graden. Heet wassen voorkomt ook de nesteling van huisstofmijt.

10 cm dik matras: De Bremafa Snoopy matras is speciaal ontworpen voor kinderen. De matras is ongeveer 10 cm dik en is beschikbaar in 5 verschillende formaten. Zo is er altijd wel een maat te vinden die past bij het bed van je kind. De matras is wit van kleur en de hoes is doorgestikt in een vakken patroon.   

Kenmerken Bremafa Snoopy kindermatras

 • De matras is gemaakt van polyether SG 30
 • De matras is voorzien van een witte stretchhoes
 • De hoes is met dioleen doorgestikt wat de matras anti-allergisch maakt
 • De hoes is afritsbaar en kan gewassen worden tot maximaal 60 graden
 • De matras is ca. 10 cm dik

Bremafa Snoopy kindermatras is verkrijgbaar in de formaten

Over Bremafa

Bremafa; een beddenfabrikant en al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Bremafa staat voor BREdase Matrassen Fabriek en is in 1978 opgericht.

Een groot assortiment

Bremafa heeft het grootste assortiment aan slaapproducten van de BeNeLux. Het assortiment bestaat uit boxsprings, lattenbodems, matrassen, hockers, nachtkastjes, kussens, moltons, hoeslakens, dekbedden, stapelbedden, en nog veel meer.

Topkwaliteit

Bremafa levert uitsluitend artikelen die in Duitsland onder zeer strenge eisen zijn vervaardig. Daarmee weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in handen hebt, zodat jij niet alleen lekker, maar ook gezond kunt slapen. Daarnaast zijn ze één van de eerste fabrikanten die een nieuwe lijmtechniek gebruikt voor de matrassen. De matrassen worden namelijk gelijmd op waterbasis. Hiermee zijn alle matrassen CFK-vrij geproduceerd.

Groen en milieuvriendelijk

Onze kinderen en kleinkinderen moeten ook nog van deze aarde kunnen genieten. Daarom kiest Bremafa ervoor om uitsluitend met duurzame materialen te werken. Een groot aantal keurmerken laat dat zien en elk jaar weer leveren de medewerkers de grootst mogelijke inspanning om die keurmerken te behouden.

Niet alleen in Nederland

Niet alleen in Nederland is Bremafa een begrijp. Ook in het buitenland is het assortiment van Bremafa ontdekt. In winkels, vakantieparken, hotels, B&B’s in België, Duitsland, Spanje, Zwitserland en Frankrijk vind je producten uit het assortiment van Bremafa.

Specificaties

 • Lengte
  110 cm
 • Breedte
  55 cm
 • Merk
  Bremafa