Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Go dream Topper HR 40 Koudschuim Tencel 140 x 200 x 12 cm

Omschrijving Go dream Topper HR 40 Koudschuim Tencel 140 x 200 x 12 cm

Wanneer je op zoek bent naar een luxe topper welke je tijdens het slapen voorziet van een ideale ondersteuning, dan is de Go Dream topper met een kern van koudschuim de perfecte keuze voor jou! De topper biedt een hoog comfort en een goede nachtrust. Daarnaast is een topper een ideale manier om de levensduur van je matras aanzienlijk te verlengen en de naad tussen twee losse matrassen weg te nemen. 

Topper met kern van koudschuim: Deze Go Dream topper is gevuld met HR 40 Koudschuim. De hoogwaardige en luxe koudschuim kern is voorzien van veel goede eigenschappen waaronder elasticiteit, vormvastheid en een zeer goede ventilatie. De Koudschuim topper van Go Dream biedt jouw lichaam een goede ondersteuning tijdens het slapen. De drukpunten worden over de topper verdeeld waardoor je verlichting van lichamelijke klachten zult gaan opmerken. De topper staat garant voor een goede nachtrust. Klam wakker worden is er ook niet meer bij, want naast het uitstekende ventilerende vermogen, is de topper voorzien van een goede vochtregulatie.  

Tijk gemaakt van Tencel: Het tijk is gemaakt van het hoogwaardige en duurzame materiaal Tencel. Dit luxe en zijdezachte materiaal is een 100% natuurlijk product en wordt gemaakt van verantwoord gewonnen FSC eucalyptushout. Daarmee is Tencel zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Tencel is een bijzonder sterke stof, is anti-allergisch en antibacterieel. De optimale ventilatie is een verademing voor je huid. Bovendien is de vochtopname van Tencel uitzonderlijk hoog, het neemt tot 150% meer vocht op dan katoen. En dat niet alleen; Tencel is zo zacht als zijde, zo warm als wol en zo koel en fijn als linnen. Daarmee houdt het je warm in de winter en lekker koel in de zomer. De beste eigenschappen van alle stoffen samengevoegd in één stof; en dat is Tencel!

Lange levensduur: Met een topdek bescherm jij je onderliggende matras en daardoor zal het matras jaren langer meegaan. Een topper is ook makkelijker schoon te wassen en schoon te houden dan een matras. Wanneer je een topdekmatras wilt aanschaffen is de kwaliteit natuurlijk ook erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet over een paar jaar weer op zoek moeten gaan naar een nieuwe topper. Geen zorgen! De Koudschuim topper van Go Dream is voorzien van een hoge duurzaamheid en een lange levensduur, zo weet je zeker dat je lange tijd van je topdek mag genieten! Overigens is het topdek te verkrijgen in meerdere formaten.

Kenmerken Go Dream topper koudschuim Tencel

 • De kern van de topper is gemaakt van koudschuim.
 • Koudschuim heeft uitstekende ventilerende eigenschappen vanwege de open celstructuur, waardoor het ideaal is voor iedereen die het snel warm heeft.
 • De tijk is gemaakt van 100% puur natuur Tencel. Tencel heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere stoffen
 • De dikte van de topper is maar liefst 12 cm
 • De topper met een kern van koudschuim is verkrijgbaar in diverse formaten

Specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  140 cm
 • Hoogte
  12 cm
 • Land van herkomst
  Nederland
 • Kleur
  Wit
 • Merk
  Go Dream