| Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Balance Bamboo Premium 65 x 55 x 5 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Balance Bamboo Premium 65 x 55 x 5 cm

Een hoofdkussen bepaald voor een groot deel hoe jouw nachtrust verloopt. Daarom is een goed hoofdkussen erg belangrijk om de dag heerlijk fris en uitgerust te kunnen beginnen. Het Balance Bamboo premium hoofdkussen van Polydaun helpt je bij het verkrijgen van een optimale nachtrust en is daarnaast een heerlijk kussen om lang van te kunnen genieten.

Bamboe tijk: De tijk van het Balance Bamboo hoofdkussen voelt koel en zijdezacht aan op de huid. Het tijk is gemaakt van 100% bamboe. Dit natuurlijke materiaal biedt een optimale vochtregulatie en ventilatie, waardoor je geen last meer hebt van klam wakker worden of een te warm gevoel bij de nek en het hoofd. Ook een verstoorde nachtrust is hiermee verleden tijd. 

Vulling van polyester vezel: Het kussen van Polydaun is gevuld met een 100% gerecycled polyester vezel. Het Balance hoofdkussen biedt een optimale ondersteuning voor de nek en de rugwervels en is uitermate geschikt voor zowel de zij-, als rugslaper. Het kussen heeft een medium soft hardheid en is goed ademend. Het kussen is overigens erg duurzaam en is navulbaar, om zo je eigen gepersonaliseerde comfort te kunnen bepalen.

Gemakkelijk te wassen: Het Balance Bamboo kussen is eenvoudig te wassen tot een temperatuur van 40 graden. Het kussen mag overigens ook in de droger, maar dient wel op een koude temperatuur te worden gedroogd. Dit om de optimale kwaliteit te kunnen behouden. Vanwege de uitstekende kwaliteit van het Balance Bamboo kussen, komt deze met een garantie van 2 jaar.   

Kenmerken Polydaun Balance Bamboo hoofdkussen

 • Tijk: Bamboe
 • Vulling: Polyester vezel
 • Wasvoorschrift: te wassen op 40 graden
 • Garantie: 2 jaar garantie of fabricagefouten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  65 cm
 • Breedte
  55 cm
 • Hoogte
  5 cm
 • Merk
  Polydaun