Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Bamboe hoofdkussen 900 gr. 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun Bamboe hoofdkussen 900 gr. 60 x 70 cm

In de zomer is het vaak wat lastiger om een goede nachtrust te krijgen. Warmte en een klam gevoel kunnen ervoor zorgen dat je weinig tot rust komt. Het Bamboe hoofdkussen, onderdeel van de Bamboe zomercollectie van Polydaun is een heerlijk kussen die optimaal koel blijft door het gebruik van een bamboe vulling. 

Fiberballs vulling: Het Bamboe hoofdkussen van Polydaun is gevuld met Suprelle Protect Fiberballs. Het kussen is van medium soft stevigheid en is uitermate geschikt voor de rug- en zijslaper. Het Bamboe zomerkussen is anti-allergisch, anti-huisstofmijt en anti-transpiratie. Deze fijne kenmerken zorgen voor een heerlijk nachtrust en zo word je heerlijk fris wakker. Iedere dag weer! 

Katoenen tijk: Het Bamboe kussen heeft een tijk gemaakt van 100% Percalkatoen met bamboe aloë vera. Aloë vera heeft een heerlijk weldadig effect op de huid en staat bekend om zijn gezonde eigenschappen, zoals een verhoging van de weerstand en een positief effect op de stofwisseling. Het tijk heeft een heerlijke zachte feel en voorkomt dat transpiratievocht de vulling bereikt. Het bamboe zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en huisstofmijt geen kans krijgen. 

Kussen van topkwaliteit: Het Polydaun kussen van Bamboe is het ideale kussen voor de warme zomerdagen. Het kussen is van topkwaliteit en heeft een zeer duurzaam karakter. Het hoofdkussen komt in een handige draagtas met inlegvel, zodat het kussen altijd netjes opgeborgen kan worden wanneer het niet wordt gebruikt. Vanwege de uitstekende kwaliteit krijgt het Bamboe zomerkussen een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar mee.   

Kenmerken Polydaun Bamboe hoofdkussen

 • Tijk: doorgestikte tijk, 100 gram/m² bamboe met aloë vera
 • Kleur: wit met groen paspelband
 • Vulling: Suprelle Protect® fiberballs
 • Stiksel: bamboereliëf stiksel
 • Verpakking: PE met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun