Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Bamboe zomerdekbed 200 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Bamboe zomerdekbed 200 x 200 cm

Het Bamboe zomerdekbed komt uit de fijne zomercollectie van Polydaun. Polydaun is marktleider op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. En dat is niet voor niets! Polydaun biedt topkwaliteit in slaapcomfort en daar is het Bamboe zomerdekbed er absoluut één van!

Tijk met aloë vera: Het Bamboe zomerdekbed is gemaakt van heerlijk zacht 100% Percalkatoen met aloë vera. De toevoeging van aloë vera zorgt voor een weldadig, verzorgd gevoel van de huid. De aloë vera plant staat voor verhoging van het afweersysteem en het stimuleren van de stofwisseling. Alleen maar gezondheidsvoordelen dus! Het dekbed is wit van kleur en heeft een groene paspelband. 

100% natuurlijke vulling: Wanneer je moet wachten om te gaan slapen als het koeler is, mis je belangrijke uren die goed zijn voor de gezondheid. Daar is het Bamboe dekbed de oplossing voor! Dit heerlijke zomerdekbed is namelijk  gevuld met 100% bamboe. Bamboe is licht van gewicht en voelt van nature koel aan. Het dekbed is ideaal voor de warme nachten en is een luxe alternatief voor het katoenen zomerdekbed.

Bamboe eigenschappen: Het Bamboe zomerdekbed heeft fantastische eigenschappen. Het dekbed heeft namelijk een perfecte ventilatie en vochtregulatie. Bamboe neemt namelijk maar liefst 40% meer vocht op dan katoen. Geen klamme nachten meer met het bamboe dekbed! Transpireren wordt tegengegaan en het Bamboe dekbed is het ideale dekbed voor een goede nachtrust in de zomer. Het dekbed is eenvoudig wasbaar op 40 graden.

Kenmerken Polydaun Bamboe zomerdekbed

 • Tijk: 100% percalkatoen met aloë vera
 • Kleur: wit met groen paspelband
 • Vulling: 100% bamboe
 • Vulgewicht: 250 gram/m²
 • Stiksel: bamboereliëf stiksel
 • Warmteklasse: 4
 • Verpakking: non-woven opbergtas met rits
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Bamboe zomerdekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun