Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Bed Zitkussen antraciet 65 x 30 x 50 cm

Omschrijving Polydaun Bed Zitkussen antraciet 65 x 30 x 50 cm

Wil je lekker en comfortabel in bed lezen en/of televisie kijken? Dan is het Bed zitkussen van Polydaun een ideale oplossing! Heerlijk comfort en geen last meer van de rug of nek. Polydaun staat voor een topkwaliteit collectie aan dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Het bed zitkussen is een absolute aanrader voor een optimaal en luxe bedcomfort!   

Vulling: Het Bed zitkussen is gevuld met een 100% PU vlokken vulling. Het kussen heeft een heerlijk zacht comfort en biedt genoeg stevigheid voor de rug en nek om comfortabel in bed te zitten en loungen. Het kussen is goed ventilerend en heeft een hoge duurzaamheid. Vanwege de uitstekende kwaliteit van het Bed zitkussen, komt deze met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar.

Kenmerken Polydaun Bed zitkussen

 • Tijk: 100% Twill Katoen
 • Vulling: 100% PU vlokken
 • Gewicht: 2000 gram 
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar garantie op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: Hoes is wasbaar in de wasmachine op 40 graden 

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  65 cm
 • Breedte
  30 cm
 • Hoogte
  50 cm
 • Kleur
  Antraciet
 • Merk
  Polydaun