Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Bed Zitkussen sloop wit 65 x 30 x 50 cm

Omschrijving Polydaun Bed Zitkussen sloop wit 65 x 30 x 50 cm

Heb je een Bed zitkussen aangeschaft van Polydaun en wil je er een extra kussensloop bij om eens af te wisselen? Polydaun staat voor topkwaliteit en heeft een prachtig assortiment aan dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming en is marktleider in de Benelux op het gebied van bedcomfort. Met Polydaun lig je goed!

Hoes van katoen: Het kussensloop is gemaakt van 100% Twill katoen. Deze heerlijke zachte katoensoort met goede ventilerende eigenschappen is ideaal als je hoes in de was zit of je wilt afwisselen van kleur. De Bed zitkussenhoes is er namelijk in 2 kleuren, wit en grijs. Het kussensloop kan eenvoudig op 40 graden gewassen worden en mag eventueel ook in de droger. 

Comfortabele kwaliteit: De Bed zitkussenhoes is speciaal ontworpen voor het Bed zitkussen van Polydaun. De kussenhoes heeft een perfecte pasvorm voor het kussen en is voorzien van een extra lange rits, zo kun je de hoezen gemakkelijk afwisselen. De hoes voelt als een echte weldaad op de huid, de heerlijk zachte feel en de topkwaliteit zorgen voor een heerlijk comfort gehalte. 

Accessoires: De hoezen zijn voorzien van een superhandig zijvak! Dit zijvak is namelijk groot genoeg om bijvoorbeeld je leesbril, boek en afstandsbediening in op te bergen.     

Kenmerken Polydaun Bed zitkussenhoes

 • Stof: 100% Twill katoen
 • Kleur: wit of antraciet

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  65 cm
 • Breedte
  30 cm
 • Hoogte
  50 cm
 • Kleur
  Wit
 • Merk
  Polydaun