Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Boxnop matrasbeschermer 60 x 170 cm

Omschrijving Polydaun Boxnop matrasbeschermer 60 x 170 cm

Een goed matras is heel belangrijk voor een optimale nachtrust. Als je een nieuw matras aanschaft wil je er natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van maken. De Polydaun Boxnop matrasbeschermer biedt extra bescherming tegen slijtage en garandeert een langere levensduur. Zo heb je nog langer plezier van je aankoop!

Beschermt matras en boxspring: Een matrasbeschermer is bedoeld als extra beschermlaag tussen het matras en de lattenbodem. De Polydaun Boxnop matrasbeschermer is aan beide kanten voorzien van een antisliplaag van latex noppen die het matras goed op zijn plaats houden. Deze noppen bieden extra bescherming tegen slijtage waardoor de levensduur van het matras aanzienlijk vergroot wordt. De matrasbeschermer is gemaakt van een 100% polyester viltdek en is bacteriewerend en anti allergeen. De matrasbeschermer is te gebruiken onder elk type matras.

Vocht absorberend: Tijdens de nacht krijgt een matras veel vocht te verwerken. De matrasbeschermer helpt daarbij een handje. Door de uitstekende vocht absorberende kwaliteiten wordt het vocht sneller afgevoerd. Condensvorming maakt geen kans. Deze matrasbeschermer is daarom zeer geschikt bij nachtelijke transpiratie. Naast een goede vochtopname heeft deze matrasbeschermer een grote luchtdoorlaatbaarheid en ventilatie en zorgt het voor een uitstekende warmte-isolatie. 

Ook fijn: de matrasbeschermer kan gemakkelijk in de wasmachine worden gereinigd.

Boxnop matrasbeschermer is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.


Specificaties

  • Lengte
    70 cm
  • Breedte
    160 cm
  • Merk
    Polydaun