Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun kinderkussen Charly 450 gr. 55 x 65 cm

Omschrijving Polydaun kinderkussen Charly 450 gr. 55 x 65 cm

Als kleine kindjes wat groter worden is het tijd voor een ‘grotemensenbed’ en daarin mogen een echt dekbed en kussen niet ontbreken. De gezondheid en veiligheid van je kleintje staan voorop en daarom is een veilig kussen uitermate belangrijk. Dit Charly hoofdkussen van Polydaun is speciaal voor kinderen ontwikkeld en daarom ook minder hoog dan gewone kussens.

Veiligheid: Het kussen is gevuld met de speciale Isocraft vulling. Deze vulling is extreem ademend en zorgt voor een goede warmte isolatie. Hoe je kindje ook slaapt, ondersteboven of overdwars, zelfs onder het kussen is het veilig omdat het kussen zuurstofdoorlatend is en dat komt door de anti-allergene en holle vezels waarmee het kussen gevuld is.

Hygiëne: De vulling van het kussen is zo ontwikkeld dat bacteriën, schimmels en huisstofmijt praktisch geen kans hebben om zich te nestelen, het snelle verdampen van transpiratievocht wordt mogelijk gemaakt door de holle vezels. Daarnaast is de vulling ook nog eens anti allergeen waardoor het van nature geen allergische reacties veroorzaakt. 

Gebruiksvriendelijk: Vooral als je kindje nog niet helemaal zindelijk is moet het beddengoed wel eens in de was. Het kussen is gemakkelijk te wassen op een programma van 60 graden voor een hygiënisch resultaat. En kan zelfs in de droger in een koude droogtrommel. Het luchten met enige regelmaat wordt ook aangeraden. Het tijk van het kussen is ontwikkeld om vuil af te stoten en zo langer schoon en fris te blijven. Dit verlengt de levensduur van het kussen ook, waardoor het duurzamer is dan reguliere kussens.

Kenmerken Polydaun Charly Kinderhoofdkussen

 • Tijk: 100% Pe microvezel
 • Kleur: wit met bedrukt paspelband, beige
 • Afmeting: 55x65 cm
 • Vulling: Isocraft®
 • Vulgewicht: 450 gram
 • Verpakking: set in non woven tas met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  55 cm
 • Breedte
  65 cm
 • Merk
  Polydaun