Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Coolgel traagschuim 40 x 60 x 13 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Coolgel traagschuim 40 x 60 x 13 cm

Ben je op zoek naar een hoofdkussen die zich niet alleen optimaal naar je lichaam vormt, maar ook koel blijft? Dan is het Coolgel hoofdkussen uit de traagschuim collectie van Polydaun een juiste keuze! Polydaun staat voor topkwaliteit in slaapcomfort en is marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Het Coolgel traagschuim kussen is een geweldig kussen met een lange levensduur.

Polyester tijk: Het tijk van het Coolgel hoofdkussen is gemaakt van 100% polyester. Het gebruik van polyester zorgt voor een optimale stevigheid en een uitermate hoge duurzaamheid. Het kussen is vormvast, hierdoor hoef je het kussen minder vaak op te schudden om de vorm te behouden. Met de aanschaf van het coolgel kussen van Polydaun weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Traagschuim vulling: Het coolgel kussen is gevuld met een 100% traagschuim. Traagschuim zorgt voor een optimaal ligcomfort en een goede nachtrust. Het kussen vormt zich naar je lichaam door gebruik te maken van lichaamswarmte. Hierdoor wordt een optimale verbetering van de bloedcirculatie bevorderd en zorgt voor een volledige ontspanning van de spieren. 

Coolgel toplaag: Het Coolgel hoofdkussen van Polydaun is voorzien van een coolgel toplaag. Deze toplaag blijft heerlijk koel en is een ideale uitkomst voor mensen die het snel warm hebben. Ook zorgt de combinatie van traagschuim en de coolgel voor een drukverlaging op de nekwervels, schouders en het hoofd. Zo word je heerlijk uitgerust wakker, iedere dag weer.    

Kenmerken Polydaun Coolgel traagschuim hoofdkussen

 • Tijk: 100% polyester
 • Vulling: 100% traagschuim
 • Toplaag: Coolgel
 • Afmeting: 40 x 60 cm
 • Gewicht: 1800 gram

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  40 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Hoogte
  13 cm
 • Merk
  Polydaun