Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun dekbed enkel Daunfill 140 x 220 cm

Omschrijving Polydaun dekbed enkel Daunfill 140 x 220 cm

Het Daunfill dekbed is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie en draagt bij aan een schone en gezonde slaapomgeving. Dit heerlijke dekbed is ideaal voor de koude winternachten en is uitgevoerd in de enkele uitvoering. Het Daunfill dekbed is onderdeel van de topkwaliteit dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming collectie van Polydaun. Het is dan ook niet voor niets dat Polydaun marktleider in de Benelux is op het gebied van slaapcomfort!

Daunfill vulling: Het met Daunfill gevulde dekbed van Polydaun, voelt aan als een heerlijk zacht donzen dekbed. Het Daunfill dekbed is zeer comfortabel, vederlicht en is van absolute topkwaliteit! Het dekbed kenmerkt zichzelf door de unieke Daunfill vulling. Heerlijk slapen én uitgerust wakker worden, is het ultieme doel van dit fantastische dekbed. Het dekbed is uitgevoerd in een boxmodel en voorzien van een cassette-stiksel.

Parcal katoen tijk: Het Daunfill dekbed is ontworpen met een heerlijk zacht 100% Percal katoenen tijk. Het dekbed is ontworpen om een permanente bescherming te bieden tegen huisstofmijt en is hierdoor geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie of andere stof gerelateerde allergieën. Het tijk is wit van kleur met een grijs paspelband en heeft een luxe uitstraling.   

Ademend dekbed: Het heerlijke dekbed van Polydaun heeft ademende en luchtige eigenschappen. Het Daunfill dekbed bezit het comfort van dons, samen met het praktische van synthetisch. Het dekbed is wasbaar op 40 graden en mag gedroogd worden in de droogtrommel. Het enkele dekbed van Polydaun is verkrijgbaar in 5 formaten. Vanwege de topkwaliteit van het Daunfill dekbed, komt deze met een garantie van maar liefst 2 jaar!

Kenmerken Polydaun Daunfill enkel dekbed

 • Tijk: 100% percal katoen, boxmodel
 • Kleur: wit met grijs paspelband
 • Vulling 100% gelfiber Daunfill®
 • Vulgewicht: 450 gram/m2
 • Stiksel: cassette
 • Warmteklasse: 3
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Polydaun Daunfill enkel dekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  220 cm
 • Merk
  Polydaun