Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Anti allergie dekbedhoes Evolon 140 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Anti allergie dekbedhoes Evolon 140 x 200 cm

Een optimale en permanente bescherming tegen huisstofmijt nodig, vanwege een gevoeligheid voor allergieën of huisstofmijtallergie? Dan is de Evolon dekbedhoes van Polydaun een ideale keuze! De dekbedhoes biedt een heerlijke nachtrust en zorgt ervoor dat huisstofmijt en andere allergieën op goede afstand blijven!

Gezonde en schone slaapomgeving: De Evolon dekbedhoes is een eerste keuze wanneer het gaat om het creëren van een schone en gezonde slaapomgeving. De dekbedhoes van Polydaun zorgt voor een bescherming tegen pollen, huisstofmijt, schimmels en stofdeeltjes. Zo kan er heerlijk geslapen worden en wordt de nachtrust niet verstoord door allergieën. De dekbedhoes is gemaakt van een zeer fijnmazige structuur materiaal, wat zorgt voor een perfecte bescherming tegen huisstofmijt.

Evolon tijk: De Evolon dekbedhoes van Polydaun is voorzien van een 70% polyester Evolon tijk, aangevuld met 30% polyester. De kleur van de dekbedhoes is off-white. Evolon is een heerlijk zacht, soepel en sterk materiaal. Overigens is Evolon eenvoudig wasbaar, absorberend, ademend en sneldrogend. De hoes is op een temperatuur tot wel 60 graden te wassen en mag koud gedroogd worden in de droogtrommel.

Vrij van chemicaliën: De dekbedhoes uit de Evolon serie van Polydaun is bijzonder duurzaam en is vrij van chemische bewerkingen. Bovendien is de hoes voorzien van een ondoordringbaar afgesloten rits. Na het wassen worden de hoezen nog zachter en comfortabeler in gebruik. De dekbedhoes is goedgekeurd door OKO test, Ecarf en TUV en is speciaal ontworpen voor een goede nachtrust met huisstofmijtallergie.      

Kenmerken Polydaun Evolon dekbedhoes

 • Uitvoering: hoes met rits
 • Tijk: Evolon® 70% polyester en 30% polyester
 • Kleur: offwhite
 • Wasvoorschriften: koud voorwassen in droogtrommel koud drogen

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun