Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Anti allergie matrashoes Evolon 160 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Anti allergie matrashoes Evolon 160 x 200 cm

Een schone en gezonde slaapomgeving is een erg belangrijk onderdeel voor een goede leefomgeving. Een optimale bescherming tegen allergieën en een andere ongemakken. Dat is wat de Evolon matrashoes uit de Bescherming collectie van Polydaun je kan bieden. Polydaun is een innoverend merk met topkwaliteit producten in het assortiment. De Evolon matrashoes staat voor duurzaamheid en een optimaal gebruiksgemak.

Optimale bescherming: De Evolon matrashoes is gemaakt van 70% Evolon polyester en 30% polyester. De Evolon matrashoes beschermt je matras tegen huisstofmijt, schimmels, en bacteriën. Overigens beschermt de matrashoes je matras ook tegen pollen en stofdeeltjes. De hoes is heeft een uitermate hoge anti-allergische functie en zorgt voor een gezond en schoon slaapcomfort.

Eenvoudig te wassen: De matrashoes is van zeer duurzame kwaliteit en is voorzien van een ondoordringbare rits. De hoes is vrij van chemische bewerkingen en is te wassen tot een temperatuur van wel 60 graden, zo blijft de hoes vrij van huisstofmijt en andere allergieën veroorzakende stoffen en dergelijke. Na het wassen wordt de hoes nog zachter en comfortabeler in gebruik. 

Absorberend vermogen: De Evolon matrashoes van Polydaun is sterk, soepel en zacht. Daarnaast is de hoes uitstekend te wassen en koud te drogen. De hoes is ademend, uitermate absorberend, waardoor vocht goed wordt opgenomen door de matrashoes en je matras beschermd blijft en is daarnaast sneldrogend. De hoes is goedgekeurd door TUV, OKO test en Ecarf en is verkrijgbaar in 5 verschillende formaten.  

Kenmerken Polydaun Evolon matrashoes

 • Materiaal: 70% Evolon polyester en 30% polyester
 • Hoge mate anti-allergisch
 • Voorzien van ondoordringbare rits
 • Wasvoorschriften: Tot 60 graden
 • Goedgekeurd door TUV, OKO en Ecarf

Evolon matrashoes is verkrijgbaar in de volgende maten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  160 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun