Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen First Boxer 1000 gr. 60 x 50 x 10 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen First Boxer 1000 gr. 60 x 50 x 10 cm

Een goede nachtrust is een van de eerste levensbehoeftes. Goed slapen en uitgerust wakker worden is erg belangrijk om je dag met frisse energie te kunnen beginnen. Polydaun helpt je daar graag een handje bij! Het First Boxer hoofdkussen van Polydaun is een heerlijk boxmodel kussen, met een fantastisch ligcomfort en een hoge duurzaamheid.

Katoen en polyester tijk: De tijk van het First Boxer hoofdkussen is gemaakt van 100% doorgestikt katoen met 100 gram/m² polyester. Hierdoor is het kussen optimaal ventilerend en vochtopnemend. Het kussen heeft een opstaande rand van 8 cm en is uitgevoerd in de kleur wit met een blauw paspelband. De opstaande rand zorgt voor een juiste ondersteuning van de nek en de rugwervels en bevordert een goede slaappositie.

Vezelbolletjes vulling: Het First Boxer hoofdkussen van Polydaun is gevuld met Comfort-O-Bol. Door de polyester vulling van polyester vezelbolletjes heeft het kussen een geweldige veerkracht en vormt het kussen zich gemakkelijk naar het hoofd. Het hoofdkussen is heerlijk zacht en heeft een hoog comfort gehalte. Overigens is het kussen voorzien van een rits, waardoor het kussen eenvoudig na te vullen is.

Geen allergische reactie: Het Boxer hoofdkussen uit de First collectie van Polydaun veroorzaakt geen allergische reactie. Het kussen is op een temperatuur tot wel 60 graden te wassen. Zo wordt huisstofmijt bestreden en krijgen deze geen kans om te overleven in het hoofdkussen. Dat is wel zo lekker slapen! Het kussen mag ook in de droger, maar dient wel koud gedroogd te worden. 

Kenmerken Polydaun First Boxer hoofdkussen

 • Uitvoering: boxmodel met 8 cm opstaande rand
 • Tijk: 100% katoen doorgestikt met 100 gram/m² polyester, met rits
 • Kleur: wit met blauw paspelband
 • Afmeting: 62 x 52 x 8 cm, passend in een sloop van 60 x 70 cm
 • Vulling: Comfort-O-Bol
 • Vulgewicht: 1000 gram, extra navulbaar
 • Verpakking: draagtas met inlegvel
 • Wasvoorschriften:  In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.


Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  10 cm
 • Merk
  Polydaun