Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun kussenshoes First Breeze 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun kussenshoes First Breeze 60 x 70 cm

Ben je op zoek naar een goede kussenhoes die de levensduur en de de duurzaamheid van je kussen aanzienlijk verlengd? Dan ben je op zoek naar de First Breeze kussenhoes van Polydaun! Polydaun is een innoverend merk met alleen geweldige producten van topkwaliteit in het assortiment en is niet voor niets marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort.

Mesh tijk: De First Breeze kussenhoes is voorzien van een tijk gemaakt van 100% 3D-ventilatiemesh. Het unieke en heerlijk zachte ventilatiemesh bestaat voor 90% uit een open structuur. Hierdoor kan de lucht vrij circuleren tussen het kussen en het hoofd. De kussenhoes is voorzien van een rits, waardoor de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen is. De hoes is wit van kleur en heeft een grijs paspelband. 

Ademende kussenhoes: Doordat de kussenhoes uit de First collectie van Polydaun gemaakt is van ventilatiemesh, kan warme, vochtige lucht worden afgevoerd en koele frisse lucht worden aangevoerd. Heerlijk fris slapen, zonder een klam gevoel! De hoes bevordert de levensduur van het kussen, doordat vocht opgenomen wordt door de hoes en niet achter kan blijven in het kussen. 

Wassen en drogen: De kussenhoes First Breeze kan zowel op 40 graden, als op een temperatuur van wel 60 graden gewassen worden voor extra hygiëne en een optimale bestrijding van huisstofmijt. Regelmatig wassen van de kussenhoes is geen probleem en de hoes mag zelfs in de droger, maar dient dan wel koud gedroogd te worden. 

Kenmerken Polydaun First Breeze kussensloop

 • Tijk: 100% 3D ventilatiemesh, met rits
 • Kleur: wit met grijs paspelband
 • Afmeting: 60x70 cm
 • Verpakking: PE tas met inlegvel
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun