Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun beschermsloop First Summer 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun beschermsloop First Summer 60 x 70 cm

Een heerlijke kussenhoes met een hoge duurzaamheid. De First Summer kussenhoes van Polydaun zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van je kussen en is een heerlijke toevoeging aan je slaapcomfort! Polydaun staat bekend om zijn prachtige assortiment van topkwaliteit producten in slaapcomfort en is marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming.

Katoenen tijk: De First Summer kussenhoes is voorzien van een 100% fijne katoenen, doorgestikte tijk. Het fijne katoen voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een optimale ventilatie tussen het kussen en de hoes. De hoes is ademend en zorgt voor een fris gevoel tijdens het slapen. Daarnaast is klam wakker worden verleden tijd, door de optimale vochtopname van de kussenhoes.

Wassen op 60 graden: De Summer kussenhoes uit de First collectie van Polydaun is te wassen op een temperatuur van 60 graden. Op een hoge temperatuur wassen zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt om te overleven en zo blijft jouw slaapomgeving heerlijk schoon en fris. Wel zo fijn als je gevoelig bent voor huisstofmijt. De kussenhoes mag in de droger op koude temperatuur gedroogd worden.

Witte kussenhoes: De First Summer kussenhoes is wit van kleur en is voorzien van een grijs paspelband. De kussenhoes is gestikt in kleine, vierkante vakjes om een nog betere ventilatie en vochtregulatie te kunnen garanderen. Bovendien heeft de kussenhoes een heerlijk ligcomfort. Met de First Summer kussenhoes word je heerlijk uitgerust wakker. Iedere dag weer opnieuw! 

Kenmerken Polydaun First Summer Kussenhoes

 • Tijk: 100% fijne katoen met doorgestikte tijk
 • Kleur: wit met grijs paspelband
 • Afmeting: 60x70 cm
 • Verpakking: PE tas met inlegvel
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun