Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen dekbed Frisk 140 x 200 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen dekbed Frisk 140 x 200 cm

Lekker slapen, onder een heerlijk zacht dekbed van Polydaun! Het Frisk 4-seizoenen dekbed is er klaar voor, om iedere dag weer een goede nachtrust te bieden met een hoog comfort gehalte. Polydaun is marktleider op het gebied van dekbedden. hoofdkussens en matrasbescherming en heeft uitsluitend topkwaliteit producten in het assortiment!

Tijk van katoen: Het uitstekend ventilerende dekbed Frisk is gemaakt van 100% fijne katoen. Het dekbed is heerlijk zacht en valt soepel over het lichaam. Het dekbed mag gewassen worden tot wel 60 graden, hierdoor is het dekbed goed bestand tegen huisstofmijt. Ook mag het dekbed in de droger, maar moet dan wel koud gedroogd worden om een optimale kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Vulling: Het Frisk dekbed is gevuld met 100% Isocraft vulling. Het dekbed is gestikt in vlakken, zodat de vulling goed verdeeld wordt en verdeeld blijft. De ventilerende eigenschappen van het dekbed zorgen voor een vermindering van transpiratie tijdens het slapen en zorgt ervoor dat je nachtrust niet verstoord wordt. Het Frisk dekbed komt vanwege de topkwaliteit met een volledige fabrieksgarantie van 5 jaar. Het dekbed heeft een lange levensduur en staat garant voor jarenlang goede nachtrust!

4-seizoenen: Dit dekbed uit de Frisk serie van Polydaun is uitgevoerd in een 4-seizoenen variant. De twee delen zijn naar wens het gehele jaar door afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De delen zijn gemakkelijk van elkaar te halen door middel van drukknoopjes en zo ook weer te bevestigen, wanneer daar behoefte aan is.    

Kenmerken Polydaun Frisk 4-seizoenendekbed

 • Tijk: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 100% Isocraft®
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 400 gram/m2, zomerdeel: 200 gram/m2
 • Stiksel: voor/najaarsdeel: brede banen, zomerdeel: smalle banen
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 4-seizoenen: 1, 2 en 3
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Frisk 4-seizoenendekbed verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun