Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun enkel dekbed Frisk 240 x 200 cm

Omschrijving Polydaun enkel dekbed Frisk 240 x 200 cm

Het no-nonsense dekbed uit de Frisk serie van Polydaun is een heerlijk dekbed, beschikbaar in maar liefst 5 verschillende maatvoeringen. Polydaun staat voor topkwaliteit producten en innovatie. Polydaun is lange tijd al marktleider in de Benelux, als bedrijf gespecialiseerd in dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Met Polydaun weet je zeker dat je goed zit (en ligt)!

Ventilerend: Het Frisk enkel dekbed is gemaakt van 100% fijn katoen en heeft een optimaal ventilerend vermogen. Het dekbed heeft een witte kleur en een heerlijk zachte feel. Vanwege de vele mogelijkheden in maatvoering kan het dekbed gebruikt worden voor eenpersoons bedden tot lits-jumeaux, ruime keuze dus! 

Allergieën bestendig: Heb je last van allergieën? Dan is het Frisk dekbed een goed keuze! Het dekbed is namelijk gevuld met een 100% Isocraft vulling, wat ervoor zorgt dat allergieën geen kans krijgen. Het dekbed is gestikt in vakken, waardoor de vulling gelijkmatig verdeeld wordt en blijft. Het Frisk enkel dekbed is te wassen op wel 60 graden, hierdoor wordt ook huisstofmijt voorkomen. Vanwege het anti-allergieën karakter is het Frisk dekbed prima geschikt voor zowel volwassenen als kinderen

Fijn dekbed met een lange levensduur: Het dekbed uit de Frisk serie van Polydaun is een heerlijk dekbed welke lang meegaat. Het dekbed komt vanwege de uitstekende kwaliteit met een volledige fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar. Iedere dag opschudden en luchten zal bijdragen aan de lange tijd dat je plezier kunt hebben aan dit fijne dekbed.

Kenmerken Polydaun Frisk enkel dekbed

 • Tijk: 100% fijne katoen 
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 100% Isocraft®
 • Vulgewicht enkel: 500 gram/m2
 • Stiksel: banen
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 2
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Frisk enkel dekbed verkrijgbaar in de formaten

Frisk is ook verkrijgbaar in een 4-seizoenen dekbed.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  240 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun