Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Frisk 700 gr. 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Frisk 700 gr. 60 x 70 cm

Vind je een goede nachtrust belangrijk en zoek je een standaard vorm hoofdkussen? Dan is het Frisk hoofdkussen een goede match! Het hoofdkussen uit de Frisk serie van Polydaun staat voor topkwaliteit zonder teveel poespas. Polydaun is een leider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussen en matrasbescherming en staat garant voor topkwaliteit en innovatie.

Vormgeving: De vormgeving van het Frisk hoofdkussen is van traditionele aard. Het hoofdkussen is gemaakt van 100% fijne katoen en is wit van kleur. Het kussen is gevuld met comfort O-bol en is naar wens navulbaar. Het wassen van het hoofdkussen is zeer gemakkelijk en het kussen kan zelfs op 60 graden gewassen worden, om zo huisstofmijt te voorkomen. Het kussen mag ook (koud) gedroogd worden in de droger.

Comfort-o-bol: de vulling bestaat uit luchtige ultrafijne polyester vezelvolletjes. Deze vulling is duurzaam en speciaal ontwikkeld om dons na te bootsen. De bolletjes passen zich voordurend aan de positie van de nek en het hoofd aan. Hierdoor vormt het hoofdkussen zich naar het hoofd. Kenmerken van comfort-o-bol zijn dat het licht van gewicht is, zacht en veerkrachtig is, een uitstekende vochtregulatie en warmte-isolatie heeft, en anti-allergisch is.

Garantie: Het Frisk hoofdkussen komt met een volledige fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar. Polydaun is zo zeker van de kwaliteit dat zij deze ruime garantie kunnen en willen geven. Want dat is Polydaun, op en top slaapkwaliteit! Het hoofdkussen komt in een stevige non-woven draagtas, geen zorgen dus voor bevuiling of beschadiging wanneer je het kussen mee wilt nemen of op wilt bergen.

Kenmerken Polydaun Frisk hoofdkussen

 • Uitvoering: traditioneel model
 • Tijk: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Afmeting: 60 x 70 cm
 • Vulling: Comfort-O-Bol
 • Extra: navulbaar
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Wasvoorschriften:  In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun