Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Joepi 100 x 135 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Joepi 100 x 135 cm

Polydaun is marktleider in de Benelux als het gaat om dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Dit innoverende merk heeft ook een junior collectie. Hier is het Joepi 4-seizoenendekbed er één van. Dit dekbed van topkwaliteit is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt bescherming tegen huisstofmijt en voorkomt allergie.

4-seizoenendekbed: Het Joepi 4-seizoenendekbed is geschikt voor alle seizoenen. Wanneer er behoefte is aan een dunner dekbed of juist dikker, kun je heel gemakkelijk de delen los van elkaar of aan elkaar zetten door middel van handige drukknoopjes. Het dekbed heeft een optimale ventilatie, waardoor transpireren zoveel mogelijk wordt beperkt. Vanwege de uitstekende kwaliteit, komt het dekbed met een 5-jarige fabrieksgarantie. 

Katoenen tijk: Het dekbed uit de Joepie serie van Polydaun is gemaakt van 100% fijne katoen. Het gebruikte katoen is een puur natuurproduct en is van topkwaliteit, zoals je mag verwachten van Polydaun. Het dekbed mag op een temperatuur van 60 graden gewassen worden, om zo huisstofmijt tegen te blijven gaan. Het dekbed komt met een handige, stevige non-woven draagtas. Zo kan het dekbed (of delen ervan) gemakkelijk opgeborgen worden.

Vulling: Het Joepi 4-seizoenendekbed is gevuld met 100% Isocraft met Tripleguard behandeling. Tripleguard zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt om zich te nestelen in het beddengoed. Ook biedt Tripleguard optimale bescherming tegen schimmels en bacteriën. Naast wassen op 60 graden, mag het dekbed ook in de droger. Het dekbed dient wel koud gedroogd te worden.   

Kenmerken Polydaun Joepi 4-seizoenendekbed

 • Tijk: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit
 • Vulling: 3D Isocraft® met Tripleguard® behandeling
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 350gram/m, zomerdeel: 200 gram/m2
 • Afmetingen: 100 x 135 cm en 120 x 150 cm
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 1, 2 en 3
 • Verpakking: non-woven draagtas met inlegvel
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Joepi 4-seizoekendekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  135 cm
 • Merk
  Polydaun