Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun AIRFLOW kussen Joepi 250 gr. 65 x 55 cm

Omschrijving Polydaun AIRFLOW kussen Joepi 250 gr. 65 x 55 cm

Ben je op zoek naar een fijn kussen voor je kleintje of meerdere kinderen? Dan staat Polydaun erg graag voor je klaar! Polydaun is een geweldig merk met enkel en alleen topkwaliteit producten in het assortiment. Polydaun is niet voor niets marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming! Het Joepi Airflow kussen is onderdeel van de kindercollectie van Polydaun en is speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Mesh tijk: Het Joepi Airflow kussen uit de kindercollectie van Polydaun heeft een fijne tijk gemaakt van 3D ventilatie mesh. Dit materiaal zorgt voor een extra goede ventilatie en hierdoor wordt transpireren tegengegaan. Zo kan je kind lekker slapen, zonder wakker te worden van de warmte. Het hoofdkussen is wit van kleur en is voorzien van een rood paspelband. 

De vulling: Het kussen Joepi Airflow is gevuld met een Isocraft vulling. Deze vulling zorgt voor een licht en luchtig kussen, waar heerlijk op geslapen kan worden. Het kussen heeft een ideale vorm voor kinderen, wat zorgt voor een optimale nachtrust. Het Joepi hoofdkussen is gemakkelijk te wassen, wat het kussen extra hygiënisch maakt.

Wassen en drogen: Het hoofdkussen Joepi Airflow van Polydaun is eenvoudig te wassen op een temperatuur tot wel 60 graden! Het kussen regelmatig wassen op hoge temperatuur zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt, wat wel zo fijn is voor het kind. Het hoofdkussen kan ook in de droger, maar dient wel koud gedroogd te worden om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen.  

Kenmerken Polydaun Joepi kussen Airflow

 • Tijk: 3D ventilatie mesh
 • Kleur: wit met rood paspelband
 • Afmeting: 60 x 70 cm
 • Vulling: Isocraft®
 • Verpakking: non-woven tas met inlegvel
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  65 cm
 • Breedte
  55 cm
 • Merk
  Polydaun