Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun enkel kinderdekbed Joepi 100 x 135 cm

Omschrijving Polydaun enkel kinderdekbed Joepi 100 x 135 cm

Zo fris als een hoentje de dag beginnen en dat vol energie! Polydaun staat voor topkwaliteit en innoverende producten in dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Ook voor kinderen! Het Joepi dekbed van Polydaun is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een huisstofmijt allergie of ter voorkoming hiervan.

Anti-allergeen: Huisstofmijt is één van de grootste allergie-veroorzakers van de mens. Vooral kinderen zijn erg gevoelig hiervoor, ook omdat zij vaak meer uren doorbrengen in de slaapkamer dan volwassenen. Het Joepi dekbed is gemaakt van 100% fijn katoen en kan op 60 graden gewassen worden, heet wassen zorgt er namelijk voor dat huisstofmijt geen kans krijgt. Het dekbed mag in de droger, maar dient wel op de koude stand te worden gedroogd.

Tripleguard® vulling: Het dekbed uit de Joepi serie van Polydaun is gevuld met 100% Isocraft vulling met Tripleguard behandeling. Deze vulling zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgen om zich te nestelen in het beddengoed, evenals schimmels en bacteriën. Het Joepi dekbed biedt optimale bescherming, permanent. Het dekbed beschikt over een uitstekende ventilatie en voorkomt transpireren.

Stevige draagtas: Het Joepi dekbed komt met een zeer handige en stevige draagtas van non-woven kwaliteit. Zo kan je het dekbed gemakkelijk en beschermd verplaatsen en opbergen, indien gewenst. Het dekbed is gestikt in een patroon, zo wordt de vulling optimaal verdeeld over het dekbed en blijft het daar. Het dekbed staat garant voor jarenlang slaapcomfort en komt met een garantie van 5 jaar.

Kenmerken Polydaun Joepi enkel dekbed

 • Tijk: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit
 • Vulling: 3D Isocraft® met Tripleguard® behandeling
 • Vulgewicht: enkel: 350 gram/m2
 • Afmetingen: 100 x 135 cm en 120 x 150 cm
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: enkel 2
 • Verpakking: non-woven draagtas met inlegvel
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Joepi enkel dekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  135 cm
 • Merk
  Polydaun