Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun kussen Joepi Comfort-O-Bol 500 gr. 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun kussen Joepi Comfort-O-Bol 500 gr. 60 x 70 cm

Een fijn hoofdkussen voor je kindje of misschien wel kinderen. Dat is het Joepi hoofdkussen van Polydaun. Polydaun is een innoverend en kwaliteitsgericht merk en is marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Het Joepi hoofdkussen komt uit de Junior collectie en is van topkwaliteit!

Heerlijk zachte tijk: De tijk van het Joepi hoofdkussen is gemaakt van 100% fijne katoen en heeft hierdoor een heerlijk zachte kwaliteit. Het hoofdkussen is voorzien van een rits, zo kan alleen de tijk ook apart van het kussen gewassen worden. Het hoofdkussen is wit van kleur en heeft een ideale vormgeving voor kinderen. Het kussen kan tot wel 60 graden gewassen worden om huisstofmijt te voorkomen en kan tevens ook in de droger, maar dient wel koud gedroogd te worden.

Comfort O-bol: Het hoofdkussen uit de Joepi kinderserie van Polydaun is gevuld met comfort O-bol vulling. De vulling bestaat uit kleine vezelbolletjes en het kussen is erg duurzaam. Het hoofdkussen wordt geleverd met een navulling, zo kan de hoogte van het kussen naar wens aangepast worden. Ook kan de vulling natuurlijk (gedeeltelijk) verwijderd worden voor een wat platter kussen.

Optimale ventilatie: Het Joepi hoofdkussen heeft door het katoenen tijk een ideale ventilatie. Zo wordt overmatig transpireren tegengegaan. Ook heeft het kussen een goede vochtopname, zodat je kindje of de kinderen een fijne nachtrust hebben. Iedere nacht weer. Vanwege de hoge kwaliteit van het hoofdkussen, komt het kussen met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar.   

Kenmerken Polydaun Joepi kussen Comfort-O-Bol

 • Tijk: 100% fijne katoen, met rits
 • Kleur: wit met blauw paspelband
 • Afmeting: 60 x 70 cm
 • Vulling: Comfort-O-Bol
 • Vulgewicht: 500 gram
 • Verpakking: PE tas met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun