Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun kussen Joepi Tripleguard 500 gr. 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun kussen Joepi Tripleguard 500 gr. 60 x 70 cm

Ben je op zoek naar een fijn hoofdkussen voor je kind of kinderen? Het Joepi hoofdkussen met Tripleguard behandeling van Polydaun is een anti-allergeen hoofdkussen die van alle gemakken is voorzien. Polydaun is een innoverend merk met een nummer één positie in de Benelux, als het gaat om dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming en dat is niet voor niets!

Katoenen tijk: Het hoofdkussen uit de Joepi serie is op zorgvuldige manier gemaakt van 100% fijne katoen. Het gebruikte katoen biedt een optimale ventilatie, waardoor transpireren vermindert wordt. Ook heeft het kussen een ideale vorm voor kinderen, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd kan worden. Het kussen is doorgestikt, wat zorgt voor een vlak en vormvast kussen.

Anti-allergene vulling: Het hoofdkussen is gevuld met anti-allergene Comfort-O bol met Tripleguard behandeling. De Tripleguard behandeling zorgt ervoor dat huisstofmijt geen kans krijgt, evenals bacteriën en schimmels. De Joepi collectie is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een huisstofmijt allergie of ter voorkoming hiervan. Huisstofmijt is namelijk de meest voorkomende allergie veroorzaker van de mens. De Joepi collectie biedt permanente bescherming hiertegen. 

Wassen en drogen: Het Joepi hoofdkussen kan gemakkelijk gewassen en gedroogd worden. Wassen kan tot een temperatuur van wel 60 graden, zodat huisstofmijt vermeden kan blijven. Ook kan het hoofdkussen in de droger. Deze dient dan wel koud gedroogd te worden, zo blijft de kwaliteit optimaal behouden. Het hoofdkussen komt met een handige draagtas, waardoor het kussen indien gewenst beschermd opgeborgen kan worden of verplaatst.   

Kenmerken Polydaun Joepi kussen Tripleguard

 • Tijk: 100% fijne katoen doorgestikt met 100 gram/m2 polyestervulling, met rits
 • Kleur: wit met blauw paspelband
 • Afmeting: 60 x 70 cm
 • Vulling: Comfort-O-Bol met Tripleguard® behandeling
 • Vulgewicht: 500 gram
 • Verpakking: PE tas met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun