Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Kalmar traagschuim 65 x 50 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Kalmar traagschuim 65 x 50 cm

Heerlijk slapen en een goede nachtrust. Dat is voor iedereen wel wat waard, zodat je lekker uitgerust aan je dag kunt beginnen. Dat is waar Polydaun voor staat. Optimaal comfort en topkwaliteit. Het Kalmar hoofdkussen is onderdeel van de traagschuim serie van Polydaun en biedt de gebruiker een optimaal comfort en een gepersonaliseerde vormgeving. 

Optimale ondersteuning: Het Kalmar traagschuim hoofdkussen biedt een optimale ondersteuning voor de nek, schouders en het hoofd en voorkomt klachten door een verkeerde slaaphouding. Het kussen werkt namelijk drukverlagend op de wervels en dat is hoognodig om fris en uitgerust wakker te kunnen worden, zonder last van drukpunten en een stijve nek. Het Kalmar hoofdkussen draagt bij aan een verbetering in de bloedcirculatie en zorgt voor een complete ontspanning van de spieren.

Tijk van katoen en polyester: Het Kalmar hoofdkussen uit de traagschuim collectie van Polydaun is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester en is voorzien van een veloursbinding. Deze materiaal combinatie zorgt ervoor dat het kussen een goede ventilatie kan bieden en is van stevige kwaliteit. Door de velousbinding voelt het hoofdkussen heerlijk zacht aan. Het kussen mag gewassen worden tot een temperatuur van 40 graden en kan ook in de droger.

Traagschuim vulling: Het Kalmar hoofdkussen is gevuld met een 100% traagschuim vulling. Het kussen bevat een traagschuim hoes met daarin een kern van traagschuim vlokken. Traagschuim vormt zich volledig naar het lichaam door lichaamswarmte en is voorzien van een medium soft stevigheid.    

Kenmerken Polydaun Kalmar hoofdkussen

 • Tijk: 80% katoen en 20% polyester, velours
 • Vulling: 100% traagschuim hoes met een kern van traagschuim vlokken
 • Vulgewicht: 1600 gram
 • Afmetingen: 65 x 50 cm

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  65 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Merk
  Polydaun