Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Katoen zomerdekbed 240 x 220 cm

Omschrijving Polydaun Katoen zomerdekbed 240 x 220 cm

Heerlijk de zomer met zijn warme dagen en een warm zonnetje op onze huid. De zomer is altijd welkom na de koude dagen van de winter, maar wanneer je in bed stapt na een warme zomerdag begint vaak het slaapprobleem. Het is te warm en je ligt te woelen, omdat je je plekje niet kan vinden. Daar is Katoen zomerdekbed van Polydaun een echte uitkomst voor! 

100% fijne katoen: De tijk van het katoenen zomerdekbed uit de seizoen serie van Polydaun is gemaakt van 100% fijne katoen. Dit heerlijk zachte materiaal heeft als eigenschappen dat het transpireren verminderd en koeler aan blijft voelen gedurende de nacht, dan een regulier dekbed. Het dekbed is wit van kleur en heeft een blauwe paspelband.

Vulling: De vulling van het Katoen zomerdekbed is gemaakt van 100% katoen. De katoenen vulling geeft het dekbed een optimale ventilatie en een vochtregulerend karakter. Transpiratievocht wordt snel opgenomen, waardoor klam wakker worden er niet meer bij is. Word heerlijk fris en uitgerust wakker met het speciaal voor de zomer ontwikkelde katoenen dekbed van Polydaun!

Licht van gewicht: Katoen dekbed van Polydaun is licht van gewicht en vormt zich optimaal naar de contouren van het lichaam. Tijdens warme nachten vangt het dekbed de temperatuurschommelingen goed op, zodat je lekker kunt slapen. Het katoenen zomerdekbed is ook een prachtige uitkomst voor mensen die het snel warm hebben. Overigens is het dekbed verpakt in een praktische non-woven opbergtas. 

Kenmerken Polydaun Katoen zomerdekbed

 • Tijk: 100% fijne katoen
 • Kleur: wit met lichtblauw paspelband
 • Vulling: 100% katoen
 • Vulgewicht: 250 gram/m²
 • Stiksel: diamant stiksel
 • Warmteklasse: 4
 • Verpakking: non-woven opbergtas met rits
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Katoen zomerdekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  240 cm
 • Breedte
  220 cm
 • Merk
  Polydaun