Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun slaapmaatje Lange Jan incl. hoes 110 x 15 cm

Omschrijving Polydaun slaapmaatje Lange Jan incl. hoes 110 x 15 cm

Kan je wel wat meer comfort gebruiken tijdens het slapen, zodat ook jij een fijne nachtrust kan gaan genieten? Dan is de Lange Jan ideaal! Een steuntje in de rug, tussen de benen voor ontlasting van de heupen of tijdens zwangerschap, de Lange Jan is het ideale slaapmaatje! Polydaun is een topmerk met prachtige kwaliteitsproducten in het assortiment en is marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort.

Verbeterd slaapcomfort: De Lange Jan, oftewel het slaapmaatje van Polydaun is ideaal voor gebruik bij onder andere rug, nek en schouderklachten. Het kussen helpt een juiste slaaphouding te bevorderen en zorgt ervoor dat je fijner kunt slapen. Een goede nachtrust is tenslotte erg belangrijk! Het langwerpige “slaapmaatje” voelt comfortabel aan en is erg duurzaam.

100% katoen: Het Lange Jan kussen van Polydaun is gemaakt van 100% fijne katoen en komt inclusief afneembare hoes. Het zachte katoen is ademend en voelt lekker zacht aan. De hoes is te wassen op een temperatuur van 40 graden en kan eventueel ook in de droger, indien gewenst. De Lange Jan heeft een uitstekende kwaliteit en komt met een garantie van 2 jaar op fabricagefouten.

Gevuld met vezelbolletjes: Het Lange Jan slaapmaatje is gevuld met een vulling van 100% vezelbolletjes. Deze heerlijk zachte, veerkrachtige bolletjes helpen herstel te bevorderen en een goede nachtrust te verkrijgen, wat ook weer helpt bij de oplossing van klachten. Het kussen kan zowel tussen de knieën (en onderbenen), als tussen de armen worden geplaatst.     

Kenmerken Polydaun Lange Jan slaapmaatje

 • Hoes: 100% fijne katoen
 • Vulling: 100% vezelbolletjes
 • Kleur: wit
 • Vulgewicht: 700 gram
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: wassen op 40°C

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  110 cm
 • Breedte
  15 cm
 • Merk
  Polydaun