Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen dekbed Lotus 240 x 200 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen dekbed Lotus 240 x 200 cm

Een goede nachtrust om de volgende morgen fris en fruitig op te staan doet iedereen goed. Uitgeslapen mensen kunnen de hele wereld aan en daarom is het belangrijk om voor optimaal slaapcomfort te kiezen. Het Lotus 4-seizoenendekbed is zo'n product die bijdraagt aan optimaal slaapcomfort. Bij Polydaun weten ze alles van slaapcomfort, al meer dan 50 jaar werken zij aan innovatie en verbetering zodat jij zorgeloos kunt slapen. De uitvinding van het dekbed bijvoorbeeld, is een uitvinding van Polydaun. Polydaun staat voor kwaliteitsproducten die een concrete oplossing zijn voor individuele slaapproblemen.

Treecell: Dromen over perfecte stoffen is dankzij de innovatieve Treecell nano-vezel technologie niet meer nodig, want deze droom is al werkelijkheid geworden in het Lotus 4-seizoenendekbed. Hypermoderne nano-technologie maakte dit mogelijk. De treecell stoffen zijn net zo comfortabel als zijde en zo sterk als polyester. Beste van beiden werelden dus. Daarnaast is vochtregulatie van de Treecell vezel revolutionair.

Lotus-serie: Het Lotus 4-seizoenendekbed is ontwikkeld voor mensen die meer transpireren dan de gemiddelde persoon. Per nacht verliezen wij ongeveer 0,4 liter vocht, de een meer en de ander minder. Door de goede opname en regulatie van vocht zijn klamme bedden niet langer meer een oorzaak voor onrustige nachten.

Hygiëne: Door de optimale vochtregulatie van het Lotus 4-seizoenendekbed krijgen bacteriën, huisstofmijt en schimmels niet de kans om jou tot last te zijn. Het Lotus 4-seizoenendekbed is gevuld met een speciale vulling die anti-allergeen is en lichtgewicht. Door de anti-allergie vulling is dit dekbed ook uitermate geschikt als jij last hebt van huisstofmijt. Beiden kenmerken dragen daarmee bij aan een verhoogd slaapcomfort, zonder klam bed.

Kenmerken Polydaun Lotus 4-seizoenendekbed

 • Tijk: Treecell, 100% Lyocell met satijnbinding
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 80% 3D-Polarsoft Plus®+ 20%Viscose
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 350 gram/m2, zomerdeel: 180 gram/m2
 • Stiksel: voor/najaarsdeel: bodystiksel groot, zomerdeel: bodystiksel klein
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 1, 2 en 4
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Lotus 4-seizoenen dekbed verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  240 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun