Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Lotus 800 gr. 62 x 50 x 10/5 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Lotus 800 gr. 62 x 50 x 10/5 cm

Om het optimale uit iedere dag te halen is een goed nachtrust essentieel, voor een goede nachtrust is het juiste beddengoed weer essentieel. De Lotus collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen die ‘s nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Lotus helpt te voorkomen dat beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Naast het Lotus enkel dekbed en het Lotus 4-seizoenendekbed is er ook de Lotus hoofdkussen, verkrijg in drie formaten.

Nano-vezel technologie: met deze moderne technologie heeft Polydaun Treecell ontwikkeld. Deze vezel is extreem sterk en heeft een zachte en luxe uitstraling. Treecell heeft de beste eigenschappen van alle bestaande materialen gekregen en een vernieuwende extra eigenschap, de vezel neemt 50% meer vocht op dan andere stoffen. Een ware revolutie op het gebied van comfort. 

Hygiëne: De Lotus hoofdkussen heeft een verbeterde vochtregulatie en zorgt ervoor dat er in bed minder bacteriën en schimmels kunnen groeien. Dit maakt de slaapkamer een gezondere en meer comfortabele omgeving. Niets verstoort een goede nachtrust zo erg als een klam en vochtig bed.

Hypoallergeen: De vulling van het Lotus hoofdkussen is hypoallergeen waardoor mensen die last hebben van allergieën geen last hebben van dit kussen. Ook is de vulling van het kussen zelf aan te vullen wat het duurzaam maakt, bijvullen in plaats van vervangen is minder belastend voor het milieu. Ook kan je de stevigheid van het kussen aanpassen aan uw eigen wensen waardoor het passend is voor iedere individu en daarmee optimale ondersteuning biedt. 

Kenmerken Polydaun Lotus hoofdkussen

 • Uitvoering: vormvast boxmodel met opstaande rand, 5 cm tot 10 cm oplopend, 2 kanten te gebruiken
 • Tijk:  Treecell, 100% Lyocell met satijnbinding
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Afmeting: 62x 50 x 10/5 cm; passend in sloop van 60 x 70 cm
 • Vulling: 100% Suprelle Protect® fiberballs
 • Vulgewicht: 600, 800 of 1000 gram
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C  wassen mogelijk om huismijt te doden.

Lotus hoofdkussen is verkrijgbaar in 3 formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  62 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  10/5 cm
 • Merk
  Polydaun