Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun enkel dekbed Lotus 140 x 200 cm

Omschrijving Polydaun enkel dekbed Lotus 140 x 200 cm

Niemand kan zonder slaap, een goede nachtrust is een eerste levensbehoefte en Polydaun voorziet jou daarin. Al meer dan 50 jaar doet Polydaun onderzoek naar vernieuwende materialen en innovatieve producten. Dit Zweedse bedrijf staat voor kwaliteitsproducten afgestemd op individuele slaapbehoeften en specifieke slaapproblemen. Het dekbed zoals dat nu bekend is is bijvoorbeeld één van hun uitvindingen.

Treecell technologie: Polydaun heeft een speciale vezel ontwikkeld te weten Treecell. Deze vezel is ontwikkeld met behulp van een speciale nano technologie. Met de luxe uitstraling van zijde, stevigheid van polyester en enorm sterke vochtopname is deze vezel revolutionair te noemen. Daarnaast is de Treecell vezel extreeml huidvriendelijk. De dekbedden zijn ook nog eens lichtgewicht door het gebruik van innovatieve vulling. Dit alles maakt het een super comfortabel dekbed.

Optimale vochtregulatie: iedere nacht verliest een mens gemiddeld 0,4 liter vocht door transpiratie. Dit vocht komt uiteraard in het bed, je matras en dekbed terecht. Door de Treecell techniek wordt er 50% meer vocht opgenomen dan reguliere dekbedden doen. Klamme en oncomfortabele bedden zijn hierdoor verleden tijd en onrustige nachten door een klam bed ook. De optimale vochtopname heeft als bijkomend pluspunt dat een bed geen bron meer is van bacteriën, schimmels en huisstofmijt. 

Anti-allergeen: omdat de producten van Polydaun hypoallergene vulling hebben kan iedereen van de voordelen profiteren. Huisstofmijt kan voor vervelende allergische reacties zorgen, vooral op een plek waar je behoorlijk wat uren doorbrengt. Met dit dekbed heb je daar in ieder geval geen meer last van. 

Kenmerken Polydaun Lotus enkel dekbed

 • Tijk: 100% Lyocell met satijnbinding
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 80% 3D-Polarsoft Plus®+ 20%Viscose
 • Vulgewicht: 350 gram/m2
 • Stiksel: bodystiksel groot
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 2
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Lotus enkel dekbed verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun