Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun enkel dekbed Lunta 240 x 200 cm

Omschrijving Polydaun enkel dekbed Lunta 240 x 200 cm

Goed slapen is een van de eerste levensbehoefte en is erg belangrijk. Lekker slapen en fris opstaan is waar het innoverende merk Polydaun voor staat. Als marktleider in de Benelux, is Polydaun gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kwaliteit dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming.

Lunta dekbed: Het Lunta dekbed is een heerlijk zacht natuurproduct, gemaakt van 100% percal katoen met Mitestop. Het dekbed geeft permanente bescherming tegen huisstofmijt en is zelfs op 60 graden te wassen! Zo kan een huisstofmijtvrij product gegarandeerd worden. Het dekbed kan ook in de droogtrommel, maar dient dan wel koud gedroogd te worden om de kwaliteit te behouden. Het dekbed is gestikt in een blokpatroon, zodat de vulling goed verdeeld wordt en blijft. 

Donsvulling: Dit heerlijke dekbed van Polydaun is voor 90% gevuld met witte eendendons en voor 10% met witte eendenveren. Het dons is van gecertificeerd Responsible Down Standard (RDS), klasse 1 topkwaliteit en is nog wasbaar ook! RDS gecertificeerd staat voor het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dons en veren hebben een optimale vochtopname en is licht van gewicht. Zo voelt het dekbed heerlijk soepel aan en vormt deze goed naar het lichaam.

Verkrijgbaar in 5 formaten: Dit geweldige dekbed uit de Lunta serie van Polydaun, is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende maatvoeringen. Van eenpersoons formaat tot lits-jumeaux. Het dekbed komt in een handige non-woven draagtas en heeft vanwege de uitstekende kwaliteit een volledige fabrieksgarantie van 5 jaar!

Kenmerken Polydaun Lunta enkel dekbed

 • Tijk: 100% percalkatoen met Mitestop
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 90% witte eendendons en 10% witte eendenveertjes, DIN EN 12934, RDS
 • Warmteklasse: 2
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Lunta enkel dekbed verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.


Specificaties

 • Lengte
  240 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun