Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Lunta ergo 1200 gr. 62 x 50 x 10/5 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Lunta ergo 1200 gr. 62 x 50 x 10/5 cm

Een goede nachtrust is erg belangrijk om voldoende energie op te doen, om de dag die komen gaat fris te kunnen beginnen. Met het Polydaun hoofdkussen uit de Lunta serie is dat geen probleem! Polydaun is marktleider op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming en het assortiment bestaat uit enkel producten van topkwaliteit.

Vulling van eendendons en veren: De vulling van het Lunta hoofdkussen bestaat voor 200 gram uit 90% witte eendendons en voor 10% uit witte eendenveertjes. De kern van 1000 gram bestaat uit witte eendenveertjes. De vulling is RDS gecertificeerd en staat voor het welzijn van ganzen en eenden. Zo weet je zeker dat de dieren een goed leven hebben en dat er alleen leveranciers worden gebruikt die voldoen aan de strenge normen van dierenwelzijn.    

Tijk: Het hoofdkussen (de tijk) is gemaakt van 100% percalkatoen met Mitestop. Dit wil zeggen dat het hoofdkussen heerlijk zacht aanvoelt en ook nog eens een permanente en optimale bescherming biedt tegen huisstofmijt. Het hoofdkussen is tot een temperatuur van 60 graden te wassen en kan zelfs in de droogtrommel! Het hoofdkussens dient wel koud gedroogd te worden.

Ultieme luxe: Het hoofdkussen uit de Lunta serie van Polydaun heeft een geweldig comfort, is gemaakt van natuurlijke producten en heeft een luxe uitstraling en feel. Het kussen komt met een stevige non-woven draagtas, zodat het hoofdkussen gemakkelijk en stofvrij verplaatst en opgeborgen kan worden. Vanwege de topkwaliteit is het hoofdkussen voorzien van een 5 jarige fabrieksgarantie! 

Kenmerken Polydaun Lunta hoofdkussen

 • Uitvoering: boxmodel met opstaande rand, 5 cm tot 10 cm oplopend
 • Tijk: 100% percalkatoen met Mitestop
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Afmeting: 62x50x10/5 cm
 • Vulling: 200 gram 90% witte eendendons en 10% witte eendenveertjes + 1000 gram witte eendenveertjes in de kern
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Wasvoorschriften:  In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  62 cm
 • Breedte
  50 cm
 • Hoogte
  10/5 cm
 • Merk
  Polydaun