Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Malmo latex medium 40 x 70 x 15 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Malmo latex medium 40 x 70 x 15 cm

De behoefte aan een goede nachtrust wordt in deze drukke tijden steeds groter. Polydaun heeft een prachtig assortiment aan dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming van topkwaliteit. Polydaun is niet voor niets marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort! Het Malmö hoofdkussen is onderdeel van het kwalitatieve assortiment van Polydaun en zorgt ervoor dat je de rust krijgt die je nodig hebt. 

100% latex hoofdkussen: Het Malmö latex hoofdkussen is gemaakt van 100% natuurlatex. Natuurlatex biedt van nature een zeer goede ventilatie, hierdoor krijgen schimmels, bacteriën en huisstofmijt een lage overlevingskans. Het Malmö kussen is door deze fijne, hygiënische eigenschappen uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Huisstofmijt is tenslotte de meest voorkomende oorzaak voor allergieën. 

Vormvastheid: Het Malmö hoofdkussen uit de Latex serie van Polydaun heeft als grootste voordelen dat deze een optimale elasticiteit biedt, vormvast is en duurzame kenmerken bevat. Het kussen hoeft minder opgeschud te worden om zijn vorm te behouden. Het hoofdkussen biedt een optimale ondersteuning voor het hoofd en de nekwervels door een goede lighouding te stimuleren, waardoor klachten van onder andere de rug en nek voorkomen worden. 

Polyester tijk: Het Malmö hoofdkussen heeft een tijk gemaakt van 100% polyester jacquard geweven dubbeldoek. Een heerlijk ademende stof die zorgt voor wederom een optimale ventilatie en hygiëne. Het Malmö hoofdkussen is uitgevoerd in het comfortgevoel van medium soft en is van topkwaliteit. Het kussen heeft de kleur wit met rood paspelband. Het tijk is eenvoudig afritsbaar, gemakkelijk te wassen en eventueel te drogen indien gewenst.      

Kenmerken Polydaun Malmo hoofdkussen

 • Tijk: 100% polyester jacquard geweven dubbeldoek
 • Vulling 100% natuurlatex
 • Vulgewicht: 1800 gram
 • Afmetingen: 70 x 40 x 15 cm

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  40 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Hoogte
  15 cm
 • Merk
  Polydaun