Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Micky 120 x 150 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Micky 120 x 150 cm

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed voor je kind die jarenlang mee gaat? Het Micky 4-seizoenendekbed is gemaakt van de beste materialen en heeft gegarandeerd een lange levensduur. Het dekbed is gemakkelijk te reinigen, beschermt tegen allergieën en valt comfortabel om het lichaam heen, zodat je kind rustig en veilig kan slapen.

Gemaakt van 100% katoen: Het Micky 4-seizoenendekbed is gemaakt van 100% duurzaam katoen. Katoen is van nature sterk, slijtvast en gaat ook bij regelmatig wassen lang mee mee. Dit materiaal is zacht, luchtig en ademend. Het dekbed bestaat uit twee delen, namelijk een zomer- en najaar deel, die gemakkelijk met drukknopen tot een warm winterdekbed te verstellen zijn. Zo kun je het dekbed precies aanpassen op de voorkeuren van je kind.

Soepele Isocraft vulling: Het dekbed bevat een vulling van Isocraft. Deze duurzame vulling bestaat uit twee verschillende polyesters met een open structuur waardoor het dekbed heerlijk soepel en comfortabel over het lichaam valt. Deze vulling zorgt bovendien voor een uitstekende warmte-isolatie en veroorzaakt geen allergische reacties.

Eenvoudig te reinigen: Het Micky dekbed is eenvoudig te reinigen in de wasmachine op maximaal 60 graden. Ook is het geschikt om in de droogtrommel op lage temperatuur gedroogd te worden.

Kenmerken Polydaun Mickey 4-seizoenen kinderdekbed

 • Tijk: 100% katoen
 • Kleur: wit met wit biesband
 • Vulling: 100% Isocraft®
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 300 gram/m2, zomerdeel: 180 gram/m2
 • Stiksel: voor/najaarsdeel: banen, zomerdeel: kleine banen
 • Afmetingen: 100x135 cm enkel en 4-seizoenen, 120x150 cm enkel en 4-seizoenen
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 1, 2, 3
 • Verpakking: draagtas met inlegvel
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Mickey 4-seizoenen kinderdekbed is verkrijgbaar in de formaten:

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  150 cm
 • Merk
  Polydaun