Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Micro dekbed 4-seizoenen 200 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Micro dekbed 4-seizoenen 200 x 200 cm

Lekker slapen, onder een fijn dekbed. Dat is toch heerlijk! Dit Micro dekbed van Polydaun is uitgevoerd in een 4 seizoenen uitvoering en de delen kunnen het hele jaar door naar wens worden gebruikt. Polydaun staat voor een optimale kwaliteit en innoverende technieken. Daarom is Polydaun ook marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort! Het Micro 4-seizoenen dekbed is een topproduct met een duurzaam karakter.

Isolerende vulling: Het Micro 4-seizoenen dekbed is gevuld met een 100% polyester microvezel vulling. Door dit materiaal te gebruiken voor het dekbed, heeft het heerlijke dekbed van Polydaun een optimale veerkracht en isolatie. Het Micro dekbed is gestikt in vakken, zodat de vulling goed verdeeld wordt en blijft. 

Wassen op 40 graden: Het Micro dekbed van Polydaun is te wassen op een temperatuur van 40 graden. Ook mag het 4 seizoenen dekbed in de droger. Dat is wel zo fijn! Daarnaast voelt het dekbed heerlijk zacht aan, door gebruik te maken van heerlijk comfortabele en ventilerende 100% polyester microvezel voor de tijk van het dekbed. 

Fantastische kwaliteit: Het Micro 4 seizoenen dekbed van Polydaun is van topkwaliteit. Het heerlijk zachte comfort en de soepele valling zijn ideaal en het dekbed komt dan ook met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar. De delen van het dekbed zijn gemakkelijk van elkaar af te halen, voor een optimaal comfort het hele jaar door. Het dekbed is gemakkelijk op te bergen in de stevige non-woven draagtas.

Kenmerken Polydaun Micro 4-seizoenen dekbed

 • Tijk: 100% polyester microvezel
 • Kleur: wit
 • Vulling: 100% polyester Isocraft®
 • Vulgewicht: 200 gram/m2 en 400 gram/m2
 • Stiksel: banen
 • Warmteklasse: 1, 2 en 3
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Micro 4-seizoenen dekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  200 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun