Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Micro dekbed enkel 240 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Micro dekbed enkel 240 x 200 cm

Ben je op zoek naar optimaal comfort, als het gaat om je nachtrust? Met het Micro dekbed van Polydaun lig je goed! Polydaun staat voor topkwaliteit en innovatie en heeft een prachtige collectie aan dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming klaarliggen. Het Micro enkel dekbed is onderdeel van de huisselectie van Polydaun en biedt een heerlijke nachtrust, iedere dag weer.  

Leverbaar in maar liefst 5 formaten: Het Micro enkel dekbed is een heerlijk comfortabel dekbed. De tijk is gemaakt van 100% superzacht en ventilerend polyester microvezel. Het dekbed helpt tegen transpireren door de ventilerende functie, waardoor je nachtrust niet verstoord wordt door een te veel aan warmte. Het dekbed is te verkrijgen in 5 verschillende maten, zo is er altijd wel een dekbed die bij je behoefte past.

Gevuld met Isocraft: Het Micro enkel dekbed uit de huisselectie van Polydaun is gevuld met 100% Isocraft vulling. De Isocraft vulling zorgt voor een optimale isolatie van zowel koelte als warmte en staat garant voor een langdurige veerkracht. Het dekbed valt soepel om het lichaam en is een echte weldaad voor een goede nachtrust.

Garantie en verpakking: Het fijne Micro enkel dekbed van Polydaun is van uitstekende kwaliteit en zal lang meegaan. Vanwege de uitermate goede kwaliteit, komt het Micro dekbed met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar op fabricagefouten. Het dekbed is eenvoudig te wassen tot een temperatuur van 40 graden. Ook mag het dekbed in de droger gedroogd worden. Het dekbed wordt verpakt in een beschermende PE-tas met inlegvel.

Kenmerken Polydaun Micro enkel dekbed

 • Tijk: 100% polyester microvezel
 • Kleur: wit
 • Vulling: 100% polyester Isocraft®
 • Vulgewicht: 350 gram/m2
 • Stiksel: banen
 • Warmteklasse: 2
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Micro enkel dekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  240 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun