Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Micro hoofdkussen 500 gr. 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun Micro hoofdkussen 500 gr. 60 x 70 cm

Goed slapen is een van de belangrijkste dingen in het leven, een eerste levensbehoefte. Polydaun is een innoverende merk met enkel en alleen topkwaliteit producten in het assortiment. Polydaun is niet voor niets dan ook marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Het Micro hoofdkussen is een uitermate fijn kussen om iedere nacht weer heerlijk op te slapen. 

Micro hoofdkussen: Het Micro hoofdkussen van Polydaun is van een heerlijk zacht materiaal gemaakt, namelijk 100% polyester microvezel. De witte tijk met witte paspelband voelt goed op de huid en heeft een fantastisch comfort. Het Micro hoofdkussen is voorzien van een ideale ventilatie. Hierdoor is overmatig transpireren verleden tijd en hoeft je nachtrust niet meer verstoord te worden door een te veel aan warmte.

Isocraft vulling: Het hoofdkussen uit de Micro serie van Polydaun is gevuld met een 100% polyester Isocraft. De vulling is speciaal ontwikkeld voor een optimale veerkracht en een perfecte isolatie. Overigens is het kussen eenvoudig navulbaar, zo kan naar wens het kussen gevuld worden maar de vulling kan ook verwijderd worden, om zo het ideale ligcomfort te bereiken.

Wassen en drogen: Het Micro hoofdkussen is gemakkelijk te wassen op een temperatuur tot 40 graden. Ook mag het kussen in de droger gedroogd worden. Het hoofdkussen is van topkwaliteit en komt met een volledige fabrieksgarantie van 2 jaar of fabricagefouten. Daarnaast wordt het kussen geleverd met een handige PE-tas met inlegvel, zo blijft het kussen beschermd wanneer deze niet wordt gebruikt.

Kenmerken Polydaun Micro hoofdkussen

 • Tijk: 100% polyester microvezel
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 100% polyester Isocraft®
 • Afmeting: 60 x 70 cm
 • Vulgewicht: 500 gram, extra navulbaar
 • Verpakking: PE tas met inlegvel
 • Garantie: 2 jaar op fabricagefouten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.


Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun