Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Molton hoeslaken 80/90 x 210/220 cm

Omschrijving Polydaun Molton hoeslaken 80/90 x 210/220 cm

Een goed matras aanschaffen is vaak geen kleine aankoop. Om je matras te beschermen is het aan te raden een molton te gebruiken onder je beddengoed, om zo de levensduur van je matras aanzienlijk te verlengen en de kwaliteit te kunnen behouden. Het Molton hoeslaken van Polydaun is hiervoor uitermate geschikt!

Vochtopnemend vermogen: Een mens verliest een hoop vocht ieder nacht, gemiddeld maar liefst een halve liter! Het Molton hoeslaken van Polydaun beschermt je matras tegen dit vocht, door het zeer hoog vochtopnemend vermogen van het hoeslaken. Vocht is namelijk heel bepalend voor de duurzaamheid van je matras. Het Molton hoeslaken is gemakkelijk te wassen en biedt een optimale hygiëne.

Stevig tijk: Het tijk van het Moltoen hoeslaken is gemaakt van 100% katoen en is wit van kleur. Het Molton hoeslaken is heerlijk zacht en brengt een extra luxe met zich mee. Heerlijk, comfortabel slapen en uitgerust wakker worden. En dat terwijl je je matras de optimale bescherming geeft die nodig is! Het Molton hoeslaken is rondom voorzien van een handige instopstrook, waardoor het hoeslaken altijd een perfecte pasvorm heeft.

Diverse formaten: Het hoeslaken van Polydaun is verkrijgbaar in wel 9 formaten. Hierdoor is er altijd wel een maat die bij jouw matras past, zodat jij ook kunt gaan profiteren van de topkwaliteit Molton hoeshoeslaken uit het topkwaliteit assortiment van Polydaun! Het hoeslaken is geschikt voor een matrasdikte tot 35 cm en ook voor waterbedden en boxsprings. Het hoeslaken vormt zich naar je lichaam en houdt warmte vast.

Kenmerken Polydaun Molton hoeslaken

 • Uitvoering: hoes, rondom voorzien van molton instopstrook
 • Tijk: 100% katoen
 • Kleur: wit
 • Gewicht: ca. 225 gram/m²
 • Wasvoorschriften: koud voorwassen in droogtrommel koud drogen

Molton hoeslaken is ook verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  80/90 cm
 • Breedte
  210/220 cm
 • Merk
  Polydaun