Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Molton kussensloop (set 2 stuks) 60 x 70 cm

Omschrijving Polydaun Molton kussensloop (set 2 stuks) 60 x 70 cm

Een goede kussen is onmisbaar om een goede nachtrust te verkrijgen en een goede slaaphouding te bevorderen. Wist je dat een Molton kussensloop de levensduur van je kussen aanzienlijk kan verlengen? De Molton kussenslopen van Polydaun zijn van topkwaliteit en zorgen naast een heerlijk ligcomfort er ook voor dat de kwaliteit van je kussen behouden blijft.

Hoogwaardig katoen: Het tijk van de kussensloop uit de Molton serie van Polydaun is gemaakt van heerlijk zacht, 100% hoogwaardig Molton katoen met tweezijdige ruwing. De Molton kussensloop vormt zich naar je lichaam en houdt de warmte vast. Het tijk van de Molton is wit van kleur en heeft de perfecte pasvorm voor ieder standaard formaat kussen. De kussenslopen komen in een set van 2 stuks, zodat je er altijd één tot je beschikking hebt wanneer de andere in de was ligt.

Bescherming van je kussen: De Molton kussensloop biedt de optimale bescherming aan je kussen. Een mens verliest gemiddeld ongeveer een halve liter vocht per nacht en juist dat vocht is wat de levensduur van je kussen zal beïnvloeden. De kussensloop heeft een optimale vochtopname, waardoor je hoofdkussen beschermd blijft tegen vocht en zo de kwaliteit van je kussen veel langer behouden blijft.

Hygiënisch en fris: Fris slapen, heerlijk uitgerust wakker worden en een fantastisch slaapcomfort! Dat is de Molton kussensloop van Polydaun. De kussenslopen zorgen voor een zeer goede vochtopname en zijn eenvoudig te wassen. Wel zo hygiënisch. De kussenslopen kunnen indien gewenst ook in de droger gedroogd worden.

Kenmerken Polydaun Molton kussensloop

 • Uitvoering: met hotelsluiting
 • Tijk: 100% katoen molton
 • Kleur: wit
 • Verpakking: per 2 stuks
 • Wasvoorschriften: koud voorwassen in droogtrommel koud drogen

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  60 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Merk
  Polydaun