Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Pimpernel 100 x 135 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen kinderdekbed Pimpernel 100 x 135 cm

Het Pimpernel 4-seizoenendekbed houdt je kind gedurende het hele jaar lekker warm. Het dekbed is anti allergeen, gemakkelijk wasbaar en valt licht en soepel om het lichaam, waardoor een goede nachtrust wordt bevorderd.

Gemaakt van zacht percalkatoen: Het Pimpernel 4-seizoenen kinderdekbed bestaat uit twee verschillende dekbedden. De twee delen zijn gemakkelijk met drukknopen aan elkaar te bevestigen waardoor er een heerlijk warm winterdekbed ontstaat. Zo kun je het dekbed precies op de voorkeuren van je kind afstemmen. Het dekbed is gemaakt van 100% zacht percalkatoen met een hoge weefdichtheid waardoor het extra zacht en glad aanvoelt. Omdat het gemaakt is van kwalitatief hoogstaande materialen kun je met dit 4-seizoenendekbed jarenlang voort.

Optimale warmte-isolatie: Voor de vulling van het dekbed is gekozen voor 3D-Polarsoft Plus. Deze duurzame vulling zorgt voor een optimale warmte-isolatie en is daarnaast zeer geschikt bij nachtelijk transpireren. Vocht wordt snel opgenomen en afgevoerd. Het dekbed is beschermd tegen schimmelvorming en is anti allergeen. Ook is dit materiaal stofvrij, reukvrij en hygiënisch.

Geschikt voor de wasmachine: Het Pimpernel dekbed kan in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60 graden. Daarna kan het op lage temperatuur worden gedroogd in de droogtrommel. Door de veerkrachtige vulling is opkloppen niet nodig.

Kenmerken Polydaun Pimpernel kinderdekbed

 • Tijk: 100% percal katoen
 • Kleur: wit met wit biesband
 • Vulling: 3D-Polarsoft® Plus
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 350 gram/m2, zomerdeel: 250 gram/m2
 • Stiksel: voor/najaarsdeel: blokken
  zomerdeel: kleine blokken
 • Afmetingen 100x135 cm en 120x150 cm
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 1, 2, 3
 • Verpakking: stuksdoos
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Pimpernel 4-seizoenen kinderdekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  135 cm
 • Merk
  Polydaun