Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun enkel kinderdekbed Pimpernel 120 x 150 cm

Omschrijving Polydaun enkel kinderdekbed Pimpernel 120 x 150 cm

Is je kind toe aan een fijn, nieuw dekbed? Het Pimpernel kinderdekbed van Polydaun is gegarandeerd een goede keuze! Omdat het dekbed gemaakt is van materialen van topkwaliteit gaat deze ook nog eens jarenlang mee.

Gemaakt van de beste materialen: Polydaun staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het Pimpernel kinderdekbed is gemaakt van het zachtste percalkatoen. Percalkatoen is luchtig, ademend en vocht absorberend. De hoge weefdichtheid van dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed koel en zacht aanvoelt.

Veerkrachtig en soepel: Het dekbed is gevuld met 3D-Polarsoft Plus, een duurzame vulling dat bestaat uit twee lagen polyester waaraan viscose is toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt niet alleen voor een veerkrachtig en soepel dekbed, maar ook voor een snelle opname en afvoer van vocht. Dit maakt het dekbed zeer geschikt bij nachtelijk transpireren. Het materiaal is anti allergeen en bestand tegen schimmelvorming. Door de lichte en poreuze vulling laat het extra lucht en warmte door waardoor warmtestuwing wordt tegengegaan. Het Pimpernel kinderdekbed garandeert daarom dat het kind veilig kan doorslapen. Daarnaast biedt het een optimale warmte-isolatie, waardoor je kind er altijd lekker warm bij ligt.

Gemakkelijk te reinigen: Het dekbed is stofvrij, reukvrij en hygiënisch. Het dekbed kan in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60 graden. Daarna kan het op lage temperatuur worden gedroogd in de droogtrommel.

Kenmerken Polydaun Pimpernel kinderdekbed

 • Tijk: 100% percal katoen
 • Kleur: wit met wit biesband
 • Vulling: 3D-Polarsoft® Plus
 • Vulgewicht: enkel: 350 gram/m2
 • Stiksel: enkel: blokken
 • Afmetingen 100x135 cm
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: enkel: 2
 • Verpakking: stuksdoos
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60oC wassen mogelijk om huismijt te doden.

Pimpernel enkel kinderdekbed is verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  120 cm
 • Breedte
  150 cm
 • Merk
  Polydaun