Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun 4-seizoenen dekbed Pura 140 x 200 cm

Omschrijving Polydaun 4-seizoenen dekbed Pura 140 x 200 cm

Het Pura 4-seizoenen dekbed van Polydaun is van heerlijk, zachte topkwaliteit. Het fantastische aspect van het dekbed uit de Pura collectie is dat deze je warm houdt in de winter en lekker koel in de zomer. Polydaun staat voor innoverende producten en is topleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming.

Topkwaliteit met Polydaun: Het Pura 4-seizoenen dekbed is gemaakt van wit, 100% percalkatoen. De zachte en luxe kwaliteit geeft garantie voor een langdurige levensduur. Het dekbed heeft een dunner gedeelte en een dikker gedeelte, ideaal om los van elkaar of samen te gebruiken, tijdens ieder seizoen. Het dekbed is een echt natuurproduct en zal de gebruiker voorzien van een goede nachtrust, ieder dag weer. 

Vulling van wol: Het dekbed is voorzien van een 100% zuivere scheerwol vulling. Deze topkwaliteit vulling geeft het Pura dekbed een optimaal slaapcomfort, gegarandeerd! Wol heeft een absorptievermogen van 39%, waardoor een aanzienlijke vermindering van transpiratie zal worden waargenomen. Het dekbed is overigens in vakken gestikt, voor een perfecte verdeling van de wol.

Fantastische kwaliteit: Het 4-seizoenen dekbed uit de Pura serie van Polydaun is een zeer luxe en compleet dekbed, waar je lange tijd van kunt gaan genieten. Het dekbed is eenvoudig te wassen, zelfs op 60 graden! Het dekbed kan in de droger, maar dient wel koud gedroogd te worden. Het dekbed komt verpakt in een stevige non-woven draagtas en komt met een garantie van maar liefst 5 jaar!

Kenmerken Polydaun Pura 4-seizoenendekbed

 • Tijk: 100% percal katoen
 • Kleur: wit met wit paspelband
 • Vulling: 100% wasbare wol
 • Vulgewicht: voor/najaarsdeel: 450 gram/m2, zomerdeel: 250 gram/m2
 • Stiksel: voor-/najaarsdeel: grote ruiten, zomerdeel: kleine ruiten
 • Bevestiging: drukknopen
 • Warmteklasse: 4-seizoenen: 1, 2 en 3
 • Verpakking: non-woven draagtas
 • Garantie: 5 jaar op fabricagefouten
 • Wasvoorschriften: In droogtrommel koud drogen. Op 60°C wassen mogelijk om huismijt te doden.

Pura 4-seizoenen dekbed verkrijgbaar in de formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun