Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun hoofdkussen Stockholm latex soft 40 x 70 x 15 cm

Omschrijving Polydaun hoofdkussen Stockholm latex soft 40 x 70 x 15 cm

Ben je op zoek naar een fijn hoofdkussen die je kan voorzien van een optimale nachtrust? Dan is het Stockholm latex kussen van Polydaun een goede keuze! Polydaun heeft enkel producten van topkwaliteit in het assortiment en is marktleider in de Benelux op het gebied van dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Het stockholm kussen is een duurzaam kussen waar je heerlijk op kunt slapen.

Polyester jacquard tijk: Het Stockholm hoofdkussen uit de latex serie van Polydaun is voorzien van een tijk gemaakt van 100% polyester jacquard geweven dubbeldoek. Deze fijne en zachte stof is goed ademend en biedt de hygiëne en het comfort wat je mag verwachten van een goed hoofdkussen. Het kussen is voorzien van een rits en is gemakkelijk afritsbaar. Het tijk kan gemakkelijk gewassen worden en mag ook eventueel gedroogd worden in de droger.

Latex vulling: Het Stockholm hoofdkussen is gevuld met 100% natuurlatex. Deze duurzame vulling is voorzien van een optimaal ventilatievermogen en zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en huisstofmijt geen kans krijgen om te overleven. Hierdoor is het kussen uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie en een gevoeligheid voor allergieën. 

Optimale elasticiteit: Het Stockholm latex hoofdkussen van Polydaun heeft een aantal grote voordelen. Het kussen is vormvast, waardoor je het kussen minder vaak hoeft op te schudden om de vorm te behouden. Daarnaast heeft het kussen een geweldige elasticiteit, hierdoor voelt het kussen heerlijk zacht aan. Deze voordelen zorgen ervoor dat de nekwervels en het hoofd goed ondersteund worden.    

Kenmerken Polydaun Stockholm hoofdkussen

 • Tijk: 100% polyester jacquard geweven dubbeldoek
 • Vulling 100% natuurlatex
 • Vulgewicht: 1600 gram
 • Afmetingen: 70 x 40 x 15 cm

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  40 cm
 • Breedte
  70 cm
 • Hoogte
  15 cm
 • Merk
  Polydaun