Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Polydaun Molton hoeslaken Topmatras 140 x 200 cm

Omschrijving Polydaun Molton hoeslaken Topmatras 140 x 200 cm

Heb je een goed matras en een fijn topmatras? Dan doe je er goed aan een topdekmatras Molton aan te schaffen. Het topdekmatras Molton van Polydaun beschermt je matras optimaal en zorgt voor een verlengde levensduur. Een goed ligcomfort is een eerste behoefte als het gaat om een goede nachtrust. 

Katoenen tijk: Het topdekmatras Molton is gemaakt van 100% fijne katoen. De Molton is gesanforiseerd (krimpvrij), gewassen en geruwd. Deze behandeling zorgt voor een heerlijke molton hoeslaken die zorgt voor een optimale bescherming van je topdekmatras! De Molton zelf is ook erg duurzaam en is rondom voorzien van een handige instopstrook. De Molton is geschikt voor een matrasdikte tot 10 cm. 

Beschikbaar in 4 verschillende formaten: Het topdekmatras Molton van Polydaun is beschikbaar in 4 verschillende formaten, zo is een maat die past bij jouw matras zo gevonden! De Molton is gemakkelijk te wassen en biedt een optimale hygiëne, door de optimale vochtopname. Hierdoor is klam wakker worden verleden tijd en wordt je topdekmatras altijd goed beschermd tegen vocht en dit draagt weer bij aan de duurzaamheid van je matras.

Zacht ligcomfort: Deze fantastische Molton van Polydaun biedt niet alleen optimale hygiëne, maar ook een heerlijk zacht ligoppervlak. We brengen bijna een derde van ons leven in bed door, dus een beetje extra verwennerij mag best op dit gebied! Vaak is een goed matras of topdekmatras geen kleine uitgave en wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dat kan met de topdekmatras Molton van Polydaun!  

Kenmerken Polydaun topmatras Molton hoeslaken

 • Uitvoering: hoes, rondom voorzien van molton instopstrook
 • Tijk: 100% katoen
 • Kleur: wit
 • Gewicht: ca. 225 gram/m²
 • Wasvoorschriften: koud voorwassen in droogtrommel koud drogen

Topmatras molton hoeslaken is verkrijgbaar in de volgende formaten

Polydaun

Lekker slapen en fris ontwaken. Dat is het motto van Polydaun. Het is zelfs onze eerste levensbehoefte, want een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan. Polydaun verdiept zich al meer dan 50 jaar in slaapcomfort en in een gezond slaapklimaat.

Hoe het begon

Het begon in 1962 in Zweden. Polydun brengt als één van de eerste ondernemingen slaapzakken op de markt. De dochteronderneming van Polydun – Polydaun – is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt dat zo succesvol blijkt te zijn dat het al snel een zelfstandige onderneming wordt.

Een nieuw, innovatief product

Polydaun breidt het assortiment uit met een dekbed. Op dat moment een compleet nieuw en innovatief product. Een gat in de markt, het dekbed betekende een enorme evolutie als het gaat om slaapcomfort. In de jaren ’80 van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen over op het dekbed. Sindsdien is Polydaun uitgegroeid tot de grootste fabrikant van dekbedden en hoofdkussens in de BeNeLux.

Het assortiment

De 3 kernproducten zijn dekbedden, hoofdkussens en matrasbescherming. Omdat lekker slapen en fris ontwaken voor iedereen weer anders is, worden de producten afgestemd op de individuele slaapbehoeften. Zo wordt er rekening gehouden met vocht- en warmteregulatie, warmte-isolatie, comfort, wasbaarheid, huisstofmijtwerende eigenschappen, gebruiksgemak en duurzaamheid. Of je nu een onrustige slaper bent, een koukleum, een allergie hebt, of overmatig transpireert, voor elk slaapbehoefte is er wel een passend dekbed, kussen of matrasbeschermer te vinden.

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat voor duurzaam en verantwoord produceren. Grondstoffen kunnen opraken. Kinderarbeid en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet. Daarnaast wordt er nagedacht over het onderhoud van producten. Zo zijn de advies wasvoorschriften van 60°C verlaagd naar 40°C. Beter voor het milieu, terwijl het beddengoed wel schoon en fris wordt.

Specificaties

 • Lengte
  140 cm
 • Breedte
  200 cm
 • Merk
  Polydaun